Mett i magen og fødeavdelingen...

Hei fine deg.

Her sitter jeg ganske så mett av masse deilig kake..vi har hatt familieselskap her hjemme idag. Planen var at jeg skulle ha fri idag, men ble ringt etter imorges om jeg kunne jobbe likevel. Og glad er jeg for det så klart...og ennå mer glad var jeg for at jeg tok det lure valget om å bake kaka ferdig igår kveld...for ellers hadde jeg ikke rukket baksten innen selskapet idag ;) Og snille gubbsnubben min hadde i tillegg fiksa marsipankake til selskapet også..Så det var ikke manko på søtsakene kan du si..

Begge kakene fikk bein å gå på, så det var jo koselig at det falt i smak hos gjestene. Ekstra stas er at kaka mi forsvant det mest av ;) Så den kan jeg med sikkerhet prøve meg på igjen en annen gang også. Det var ikke mer avansert enn gulrotkake..men om det er lov å skryte litt av seg selv, så var den veldig god faktisk :) Heldig er jeg som fikk mange fine blomster og gaver idag også.

 

På tv´n i bakgrunnen er det fødeavdelingen på kanal 5. Jeg blir så fascinert av sånne programmer og kan vel aldri se meg mett på barn som blir født.. Men, Gud hjelpe meg så glad jeg er for at jeg er ferdig med sånne ting!!!

Så planen frem til leggetid er å eie fjernkontrollen frem til gubbsnubben kommer hjem fra kino..Og så er det natta tenker jeg..

Jobb 7.30 venter imorgen :)

Ha en flotters kveld :) 

2

Ooo kake! Jeg er sikker på at jeg ville blitt en fantastisk jordmor så jeg gror slike programmer når de dukker opp på tv.

Veronica Rona Thomassen: Hei Veronica. Takk for at du stakk innom og la igjen en hilsen :) kake er alltid godt ;) Det er aldri for sent å bli jordmor, du hadde sikkert blitt en fantastisk god jordmor :)

Skriv en ny kommentar