Home sweet home.

Hei og god kveld fra godstolen.

Vi er vel hjemme etter helgens Sverige tur :) bagger og endeløse hauger med poser er pakket ut og lagt på plass. Luna-bjeff er hentet hos fine svigermor og vesla er i seng. Åååååh, må innrømme det var utrolig godt!

Det ble en liten shoppingsrunde idag også og denne gangen havnet noe i vesla sin pose også :) Så da ble alle fornøyde vil jeg tro. De yngste har fått handlet seg litt til helgens Halloween-feiring..Noe stæsj hadde vi fra før av og det kan vi bruke i år også. Nå er ikke jeg den største tilhengeren av Halloween, tvert imot...Jeg skulle aller helst vært hele greia foruten. Jeg ser ikke poenget med at ungene kler seg ut i ekle kostymer for å "tigge" godis på dørene i nabolaget.

Jeg savner den gode, gamle julebukken hvor man kledde seg ut som små søte nisse jenter/gutter og gikk fra dør til dør og sang julesanger. Noen ganger ga vi bort pepperkaker også. Men den tradisjonen tror jeg har forsvunnet helt. Det har ikke vært noen julebukker på disse dørene de siste årene ihvertfall..Desverre!

Vel, lite man får gjort med det vil jeg tro...Ungene var ihvertfall fornøyde med dagens innkjøp og det er jo litt godt å tenke på :) Vesla kjøpte seg en heksekjole som passer utmerket til hatten og masken hun har her hjemme..Hun rakk ikke prøve den før hun la seg i kveld, så hun gleder seg til imorgen..for da skal det prøves fullt ut ;) Junior kjøpte seg en creepy maske, kan minne mye om Chucky (staves det sånn tro?) Det er fra en gammel skrekkfilm fra mine ungdomsår..(for dere som ikke har hørt om den) Det er en dukke som blir levende ihvertfall...Junior er i ekstase over dagens funn og gleder seg vilt til å feire Halloween. Kan tro det var mange blikk ved kaia når vi skulle ta båten til Horten idag...Hahaha...Imorgen er det tilbake til normal hverdag igjen..skole og barnehage for alle sammen..og full arbeidsuke på meg :) Jeg gleder meg til normale rutiner på barna igjen. Gubbsnubben reiser før hanen galer imorgen tidlig og en uke i Bergen venter han.

Her er det godstolen resten av kvelden..vel, ihvertfall frem til junior skal finne loppekassa si..Men, tror jaggu jeg finner godstolen igjen så fort han er i seng ;)

Ha en herlig søndagskveld der hjemme. 

0

Skriv en ny kommentar