Drømmen om en robot.

Hei i varmen. 

Nok en dag vekk fra sola..jaja, en fordel er det jo..Jeg er på jobb mens den flinke gubbsnubben min er hjemme og ordner med hagen hjemme. 

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg hater hagearbeid, mens han syns det er koselig..Jeg har ingen blomsterbed i hagen vår, for jeg kan ikke tenke meg noe verre enn å grave i jord blant alle ekle krypdyr. Hadde det vært opp til meg, så hadde vi hatt plastikk/silkeblomster i urner på verandaen. Men, der er jeg nedstemt, så da lar vi heller være. 

Hvorfor det har blitt sånn tror jeg har noe med at vi i alle tidligere år har vært bortreist i helgene, slik at hage har ikke vært på prioriteringslista vår. 

Har ikke sett vitsen med å "kaste" bort penger på å pynte hagen når vi ikke er hjemme for å nyte synet av det. Missforstå meg rett her, jeg syns blomster er veldig fine og setter stor pris på å få blomster..Men, så var det det med de krypdyra igjen da...

De gangene jeg har slått på stortromma, har jeg tatt med meg urnene ned til gartneriet og fått dem til å plante for meg. Men, siden vi aldri var hjemme, ble det en kortvarig glede. 

Det å klippe gresset er jo så klart et nødvendig onde..Men, vi er en travel familie og det er ikke alltid tiden strekker til..Dessverre har det nå blitt forbudt å klippe plenen på søndager, den dagen det som oftest passer best for mange. Jeg for min del bryr meg lite om naboen klipper plenen på en søndag. For meg så er lyden av gressklipper en naturlig sommer-lyd som jeg er oppvokst med.

Storesøstra mi og svogeren min har sånn robotklipper, hører ikke den ruller rundt på plenen i det hele tatt. For en fantastisk oppfinnelse..Den ruller rundt hver eneste dag og klipper plenen deres. Tenk så deilig, å alltid ha en velstelt plen. 

 

Jeg ser det med tanke på det jeg skriver, at jeg fremstiller meg selv som lat... Og jeg er nok litt det. Jeg verdsetter tiden jeg har etter jobben og den tiden har jeg lyst å bruke på de menneskene jeg bryr meg om. Jeg jobber til kl 18 og da er det ikke mye tid igjen før leggetiden til ungene. Den tiden har jeg ikke lyst å bruke på hagearbeid. Heldigvis er mannen min hjemme 4 uker om gangen, så i de ukene er hagen på stell ;) 

På sikt blir det nok innkjøp av en robot til hagen vår også, men innen den tid kommer får vi nøye oss med den gamle bensinklipperen vi har hjemme. 

Robotklipper er en dyr investering, og jeg har ikke lyst å bruke pengene mine på det akkurat nå. Denne sommeren er det båten som står for forbruket. 

Men, innen sommeren 2019 håper jeg drømmen om en robotklipper er i boks. 

Ha en fortreffelig 17.mai feiring imorgen folkens. Spis bøttevis med pølser og is. 

 

Klemmer i fleng til deg. 

0

Skriv en ny kommentar