Fysisk shopping/online shopping?!

Her er fordelene med å handle fysisk i en butikk: 

 

- du får varen der og da, og slipper 3-7 dagers venting. 

- du vet hva du får, du kan se/prøve varen før du kjøper den

- du kan returnere varen/bytte varen med en gang, så slipper du å sende i retur og vente en halv evighet med å få ny vare tilbake. 

- du slipper telefonkø hvis det er noe du må snakke med butikken om, i fysisk butikk får du direkte svar når du spør.

Ikke minst, så slipper du knappemenyen og den irriterende stemmen som sier "du rykker stadig frem i køen, vennligst vent" !!!! Gud som jeg hater den!! 

- får mosjon ;) Husk, all bevegelse er bedre enn ingen ;) 

- sparer miljøet!!! Fy skam, så mye plastemballasje som blir brukt ved pakking av nettordrer!!!!

 

- møter hyggelig betjening (som oftest ihvertfall) og tenke seg til at smil er gratis å gi ;) 

- du trenger ikke tenke på toll og/eller frakt

- du er sosial med andre, hva er vel ikke hyggeligere enn en shopping-tur med jentene? Eller gutta for den saks skyld ;) 

Jeg skal ikke sette en glorie over hodet mitt og si at jeg aldri netthandler, for det er direkte løgn! 
Men, etter jeg har kjørt gjennom sentrum i de byene rundt der jeg bor, så ser jeg bare sorgen...flere og flere småbutikker tvinges til å legge ned..Folk som deg og meg handler online for å spare oss tid. Og det er vel nesten ikke en kveld vi ikke sitter med pc/pad og speider etter dagens scoop?! 

Jeg er som det fleste av dere vet alene 14 dager om gangen når gubbsnubben er på jobb...og da syns jeg paden er avslappende å pusle med etter at ungene er i seng. Men, istedenfor å handle online, har jeg begynte å kikke etter scoop online isteden, og hvis jeg finner det, så reiser jeg ned til den butikken og ser/prøver varen før jeg evnt kjøper det. 

Dessuten så har de fleste butikkene prismatch også, så det eneste man "taper" da, er vel egentlig kun de minuttene du bruker i butikken? Eller? 

 

 

(En stor takk til google som hadde alle disse fine bildene som jeg lånte) 

 

2

Småbutikkene som popper opp her i byen og så legger ned, er sånne små nisjebutikker for spesielt interesserte med god råd. Prisene er uten unntak høye! Da blir kundegrunnlaget for lite, for folk flest her har ikke høye inntekter. Resten av butikkrøkla befinner seg i Amfisenteret, H&M, Cubus, osv, og der er alltid køer. Jeg hater å labbe rundt i fysiske butikker og netthandler når jeg kan.

Vi er alle forskjellige. :) Mine voksne døtre elsker å gå rundt i butikker, selv når de "bare skal se" ( herregud, for et tidsfordriv!)

Jau: godt man er forskjellige ;) Her hvor jeg bor har det poppet opp små butikker, men ikke noe nevneverdig dyrere enn de store kjedene på senteret. Jeg vil våge å påstå at her er det ikke prisene som er for høye, men befolkningen (inkl meg selv) som er for late til å gå i gatene og titte i hver enkel butikk. Kontra et senter hvor man får alt under samme tak. Fordel med de mindre butikkene i sentrum da Jau, du slipper køene ;)
Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar