Edle dråper

Hvis man ser bort ifra en dundrende hodepine og flimrende syn, så var det utrolig deilig å våkne idag. 

Det kan se ut som det har regnet i hele natt og lufta ute kjentes så ren og frisk å puste inn :) Dette trengte vi virkelig nå altså!!! 

Den sådde plenen vår og hagen generelt har de siste ukene blitt mer og mer svidd for hver dag...Nå er det snart ikke særlig grønt å skimte i hagen lenger...gulbrunt har blitt den nye fargen for hele nabolaget vårt.... 

Da gubbsnubben kom fra jobb i går kveld, var det helt magisk å sitte ute på garasjetaket (flatt tak og gjerdet som en veranda) og nyte kaffen. Det var helt vindstille og en temp på 23 grader...Nesten som å være i syden det...

Langt borte kunne vi skimte mørke skyer, men tenkte ikke særlig mer over det...

Men, de skyene hadde det travelt, så de flyttet seg fort.. For pluttselig var det nesten helt svart over oss... Vi hørte vinden komme nærmere og nærmere, så vi pakket sammen og gikk inn under veranda-taket isteden. 

2012-07-31, Undertryck i gataubrunn på Östra Järnvägsgatan under Kungsbron

Det var ikke så mye regn som kom før vi la oss, men bakken og verandaen var våt når jeg våknet idag, så jeg har en mistanke til at det har regnet hele natten.. Om ikke mye, så har det ihvertfall regnet :) 

Med så lang tørketid vi har hatt nå, så er all regn, godt regn.. Edle dråper! Jeg tenker spesielt på min svoger som har gård, kuer som ikke har mer å beite på. Han har begynt å kappe ned trær for at kuene skal få noe friskt å spise. Så for dyrene og bøndene er dette virkelig noen få, men edle dråper. 

Jeg sitter her på jobben og ser ut vinduet, bakken er på vei til å tørke opp igjen, skyene er lette og sola skimter så vidt.. Så det kan se ut til at det ikke kommer mer regn idag. 

Men, hvis jeg skal tolke den kraftige hodepinen som pulserer i hodet, presser bak øyeeplene og de flimrende synet...så kan det virke som det kommer torden og lyn.... 

Så får vi bare vente og se om det kommer noe....

 

0

Skriv en ny kommentar