Deilig å være norsk i Danmark

Da har vi fått utforsket nærmeste område her vi bor for uka... relativt dødt område fra hva vi har vært vant til tidligere. 

Alle andre steder vi har leid, har det vært blant annet vært søndagsåpent i alle butikker.. her i området gjelder det kun matbutikkene. Planen igår var å finne en lekebutikk, eller ihvertfall en eller annen form for butikk som solgte badeleker til ungene. Men, siden det var søndag, var da alt stengt. Selv om ingenting var åpent, ble  vi litt bedre kjent om hva byen hadde å tilby da i det minste. 

Da vi kom tilbake til hytta, gikk vi ned til stranden som ligger kun 2 minutter på beina herfra. Denne gangen var det ikke milevise strender med sandstrender, men steinstrender så langt øyet kunne se.

Litt skuffende egentlig, for ingen av barna har badesko og steinene er såpass store og skarpe, at man er helt avhengig å bruke sko for å bade der. Men, jakt etter skjell og fine steiner var like artig for alle, så nedturen for vassing og bading gikk fort over. 

Vet ikke helt hvor lenge vi var på stranden, men det var utrolig deilig å sitte på stranden og høre bølgene slå inn mot land... sitte å se på barna som lette etter krabber i vannkanten, som fant verdens fineste stein i deres øyne...eller et sjeldent krepseskjell... Ingen hast til noe, bare sitte der å se og lytte... Deilig.

Hadde det ikke vært for at du ble nummen i bakenden av å sitte på disse steinene, tror jeg vi kunne ha sittet der i mange timer...

Vi hadde ikke tatt med bøtter eller noe å bære med oss alle skattene vi fant blant steinene, som krepseskjell og glattpolerte steiner. Og innimellom steinene inntil land fant vi krabber også. Victor er ikke skuggeredd, så han grep tak i en uten å nøle.. det var en hissig liten tass som slo ut alle klørne sine for å skremme fienden sin...Da den lille stakkeren forstå han ikke hadde en sjans mot Victors "klør" så virket det som den latet som den var død isteden... ;) Den ble så klart sluppet fri kort tid etter. 

Jubilanten selv virket fornøyd med dagen der han satt og kunne tilfreds forlate stranden med lommene fulle med alle skattene barna hadde samlet ;) 

Da vi var ferdig på stranden, gikk turen tilbake til hytta igjen for å lage middag. Gubbsnubben valgte seg taco som bursdagsmiddag igår...noe sier meg at han ikke valgte det for at han selv ønsket det, men heller bøyde seg for fellesskapet som elsker taco.

Etter maten hadde sunket litt, forsvant alle barna i bassenget hvor de tilbrakte mer eller mindre resten av kvelden. 

I skrivende stund er alle barna i bassenget etter en god frokost. Dagens reisemål er en øy som ligger på andre siden av stranden vi var på igår. Vi aner ikke hva som er der, men mannebeina her er nysgjerrige på det..

Så da tar vi det som dagens utflukt :) 

 

 

 

0

Skriv en ny kommentar