Beachlife, Agger

Hei og god torsdags kveld. 

 

Idag har vi hatt en deilig slaffenlaffen-dag på stranden i Agger. 

Vi stoppet innom nærbutikken og kjøpte inne litt sandleker til ungene, slik at de kunne leke litt på land også om de ønsket en badepause ;) 

Stranden i Agger er milelang hvor stranden er en fin blanding av sand og småstein. Ingen problem for noen å gå barbeint med andre ord. 

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg gjorde annet enn å vasse...skikkelig pyse blitt altså...jeg har faktisk ikke badet i sommer...ikke i annet enn innvending basseng... Tilogmed gubbsnubben kastet seg i vannet i dag...og hvis jeg ikke tar helt feil er det 15 år siden sist han hoppet i sjøen på disse trakter. 

Victor er et lite råskinn når det gjelder vann, han bare stuper uti uten å tenke seg om et lite sekund.. Frøkna er litt mer frysen av seg, så hun bruker litt tid på å komme seg uti. 

Frøkna gjorde som oss voksne....la seg godt til rette på håndkle og lot sola gjøre sitt ;)  Ikke fullt så tålmodige som oss, så hun lå ikke så lenge der. 

Guttene var opptatt med å bygge sandslott, men frøkna ville ikke bli med på det. Hun er tidvis urolig og kan fort gå lei. Vi lette etter skjell og fine steiner sammen, men det virket ikke som det var like interessant idag som sist gang. Så gubbsnubben ba henne komme å hjelpe seg med å grave litt i sanden... 

Victor skjønte fort hva de skulle gjøre og ble kjapt med på leken. Grave ned lillesøster var kult....Så kult at han også ville bli gravd ned.. 

Noen påstår at det kan være farlig å grave ned folk på stranden, hvorfor vet jeg ikke. Om det er snakk om heteslag eller hva det nå enn må være, så skjedde det ingenting med ungene. De lå max 5 cm under sanden og lå der kanskje 10 minutter sammenlagt. Og etter de var lei, så reiste de seg opp enkelt og gikk ned i vannet og skylte av seg all sanden. Null stress!! Sanden var heller ikke glovarm, for da hadde ikke barna klart å legge seg ned i den heller. 

På veien tilbake fra stranden, stoppet vi innom tavernen der og spiste lunsj og så klart is. Is i Danmark er en selvfølge, alttid ;) 

På parkeringen ved tavernen hadde det blitt satt opp flere hoppeslott som var gratis for barna å bruke. Og ingen av våres barn trengte å bli invitert flere ganger. På et sekund var de spredt over hele parkeringen i hvert sitt slott..

Batteriene var tydelig blitt ladet opp etter lunsj og is, så de spratt litt sånn overalt...alt måtte testes og ingen av de ville hjem så klart....

Etter en god stund i hoppeslottene lot de seg omsider overtale til å reise tilbake til hytta for et avkjølende bad i bassenget der. 

Imorgen venter en ny dag rundt her i Limfjorden. Det ryktes om et akvarie ikke langt unna her, så det tenkte vi å få med oss. 

Imorgen (fredag) er også vår siste fulle dag her i hytta, lørdag levers nøklene tilbake og ferden går videre til en annen by. Men, vi har ikke hjemreise før søndag. 

 

Håper dere får en fin torsdags kveld :D 

0

Skriv en ny kommentar