Klesvask og andre ærend

Hei på deg og god onsdag.

Akkurat nå er jeg bare hjemom en tur for å vaske litt klær..Når vask nr 2 er igang tar jeg turen ned til mamma. Mammśen skal rydde i klesskapet sitt idag, så da tenkte jeg at jeg skulle "hjelpe" henne litt med det samtidig ;) Alltid litt kjekt å hjelpe til...for da faller det som regel litt på meg også ;) Mammśen har endel fine klær, og det er jo alltids greit å ha i skapet... Det er meldt regn senere idag, og ifølge yr så skal det visst regne i 3 dager fremover...BAH...ikke så veldig kjekt på camping det altså...Heldigvis har vi husvogn, og litt større plass å tørke våte klær etter at ungene har vært ute å lekt seg litt. 16 åringen har overnattingsbesøk av 2 kamerater i tillegg til vi som allerede er der ute..Så da ble man kjapt 6 stk på campen. Heldigvis har den ene med seg en lavvo som guttakrutt sover i.. Håper bare ikke at den tar inn vann....for da sliter jeg litt..Det blir litt vanskelig å få så mye pikkpakk tørt vil jeg tro...For, hvor skal jeg da tørke det hen? En ting er noe regntøy og håndklær...men straks verre med soverposer og dyner lissom...Nei, jeg krysser fingre for at lavvoen er tett ja :)

Nei, nå får jeg få hengt opp første vaska her...sånn at jeg får kommet meg avgårde.

Snakkes fort igjen.

Hei så lenge. 

Møkkavær og sløvedagHei og god mandags kveld.

Fysj idag har det vært vått altså...ungene har kjedet seg endel her på campen og jeg forstår de godt. Ikke akkurat badevær...selv om ungene mine elsker å bade.(Jaggu godt man har parabol på campen altså)

 

For at dagen ikke skulle bli så fryktelig lang, bestemte vi oss for å ta turen til Nordbyen i Larvik. Se om det kunne være litt mer spennende der. Ikke så veldig spennende der heller, men det ble litt nytt på hver av oss da. Remi kjøpte seg jakke og bukse, Victor ville ha fotball, Nelly fikk Frost jakke og jeg fant meg en topp og 3 Floyd bukser. Kan fort bli litt dyrt når man kjeder seg ja...

Middagslagingen fristet ikke særlig idag, så middagen inntok vi på Mc-Donalds likegodt..Til barnas store fryd.

 

Vesla er i seng for natten og guttakrutt koser seg med en film. Det kan virke som regnet har gitt seg for kvelden..meldt bedre vær imorgen, så de små håpefulle krysser fingrene for bading imorgen. 

Sankthans feiring på camp

Hei og god søndag.

Ble ikke tid til noe blogging igår kveld gitt. Vi dro ut på campen igår etter jobb og tiden gikk slag i slag siden jeg kom frem. Vi har en koselig tradisjon i gata vår hvor 3 husvogner samler seg til langbord og griller sammen. Alle lager hvert sitt tilbehør som blir til felles for alle. Kjøttet er utenom. Jeg lagde potetsalat og gresk salat som tilbehør, de andre hadde focaccia brød, melon og salat. Masse god mat med andre ord :)

Vannpipe er en ny greie vi har begynt med innimellom på camp og igår var intet unntak :) Roger hadde kjøpt og lagd til mint til shisha'n som vi koste oss med.

 

Planen for kvelden var at Reidun, Roger og jeg skulle lage til litt liv nede ved kiosken på kvelden etter deres barn hadde lagt seg. Det var levende musikk der nede og folka som camper her er ganske så runde i kanten, så de tåler en spøk :) Dessuten, så er det ikke mer gøy enn man lager til selv. Reidun og jeg fikk hver vår oppblåsbar herremann som gave for 2 år siden i vårt 40 års lag. En herremann vi begge har stappet så langt inni skapet vi klarte å stappe han..Men, igår skulle de altså frem igjen..Siden gubbsnubben er på sjøen, skulle da min pvc-mann være min kavaler for kvelden.

Men, så viste det seg det at min hadde det gått hull på (og nei, jeg har aldri brukt den!) Bare så den saken var klar! Reidun hadde glemt sin hjemme...Så da ble det opp til Roger å gjennomføre planen vår. Noe han gjorde til de grader :) han møtte opp som "Jens Fonda" (Jane Fonda, fra ca 80 tallet som lagde flere treningsvideoer på VHS). Han fikk med seg flere folk fra campen og hadde trenings-opplegg med dem :) Snakk om å bjuda på seg selv da :)) Herlig!!!Fin ikke sant :) Hahaha, jeg sitter her og humrer og ler for meg selv....han showet så der nede...dro med seg folk på dansegulvet og klina til :) Ikke redd for å drite seg ut, og ikke gjorde han det heller syns jeg. Han lagde liv i en relativ passiv gjeng, fikk folk til å bevege seg litt, for ikke snakke om...vi fikk oss en skikkelig god latter. Herlig Roger, jeg elsker deg altså :) Takk for at du gjorde kvelden min så knall. Campen hadde ikke vært det samme uten deg og konemor :)

Idag på campen er det grått vær og stille...tror mange ligger og sover av seg gårds-kvelden ennå..Det har regnet i hele natt, og det er fortsatt ganske grått ute...Men, ikke noe å gjøre med det. Senere idag kommer Victor og Nelly hit også, så da blir det nok liv i leiren tenker jeg. Skal bli godt å få de hjem igjen. De har sikkert masse spennende å fortelle om sine opplevelser de siste dagene.

Ha en fin søndag folkens.

Så blogges det snart igjen. 

Bedre sent enn aldri...

Hei på deg og god kveld i stua.

Dagen idag har visst jaggu akkurat gått over til seine kvelden...Idag har det ikke skjedd særlig stort som vanlig. Hadde seinvakt i barnehagen til vesla og var ferdig kl 17. Da jeg var ferdig på jobb, så var jeg å leverte vesla til min niese. Vesla skal ligge hos henne denne helgen. Eneste som er hjemme nå er 16 åringen, pitbull-chihuahua´n Luna og meg. De andre er på farta denne helgen.

Siden jeg hadde barnefri fra de yngste benyttet jeg sjansen til en aldri så liten shoppings-runde på Brotorvet på Stathelle...de hadde nattåpent idag nemlig..Strenet rundt i alle klesbutikkene, prøvde diverse klær...og endte opp med INGENTING!!!! Hva gir du meg lissom??!! Ikke en dritt fant jeg....annet enn masse folk som virret rundt like ille som meg...Jaja...Tenkte jeg skulle "trøste" meg med en softis da...men når jeg sto der alene ved disken og de to ekspeditørene bare kikket dumt på meg..Nei, da gikk jeg igjen...like tom som når jeg kom dit. Jeg dro hjem igjen likegodt, sparte jeg de pengene...Som regel finner jeg alltids noe til ungene, men heller ikke det fant jeg idag. Tegn på at vi alle har mer enn nok tenker jeg da...

Her er det straks natta for meg. Tidlig opp igjen imorgen..jobber på Joker 8-13 imorgen..etter det er det rett på camp..For vi skal feire sankthans imorgen :) Langbord i gata med god mat og herlig selskap.

God helg til deg fra meg :) 

Laaaang dag...

Hei og god kveld til deg.

Idag har jeg mer eller mindre bodd på jobb...først jobbet jeg i barnehagen til vesla  fra 7-14. Så var det jobb på Joker fra 15-20.30..Tur først med barnehagen, så absvarsvakt på joker...PHU...idag var det ekstra godt å sette seg i godstolen altså..det brenner i føttene for å si det sånn...Innimellom kan det gå, men ikke hver dag kjenner jeg. Ble tid til en luftetur på rampa innimellom da heldigvis..Hjalp på føttene og humøret det ;) Her er det godstolen resten av kvelden..fjernkontrollen ligger ikke langt unna meg her,Så her skal det zappes frem til leggetid ;)

 Ha en fin kveld videre :)

Intervju og familieselskap.

Hei på deg.

Idag har det skjedd litt av hvert...Victor og jeg dro relativt tidlig fra campen idag..10.30 sånn ca. Han var veldig klar for å reise hjem, for han skulle bli med mormor og hennes kjæreste på bobiltur og båttur.. Så han ser jeg ikke før på søndagen igjen. Etter han var avlevert mormor, så var jeg innom Adecco for et intervju der kl 12. Snakket med ei hyggelig dame i over 1 time. Så da kan det bli spennende i august :)

Idag har vi vært i familieselskap og feiret nevøen vår som fyller 15 år. Vesla gledet seg så til selskapet at hun maste helt fra morgenen av om det var lenge til vi skulle dra...Vår vesle frøken er ei skikkelig sukkertann...så jeg tror vel ikke at selve selskapet var så viktig for henne...heller hva som ville stå på det kakebordet..det var nok det viktigste ja :)

Imorgen blir jeg gressenke igjen for 14 dager, for da reiser gubbsnubben min på sjøen igjen...Jeg skal jobbe dobbelt imorgen...PHUU...alt går sies det jo... Først barnehagen fra 7-14 og Joker fra 15-20.30. Sånn innimellom funker det fint..men, hadde ikke orket å holde på sånn hver dag. Husker da jeg var 20 år gammel...da hadde jeg 4 jobber jeg sjonglerte mellom...syns jeg alltid var på jobb lissom...Men, det var når vi var leieboere, og uten barn..(alderen har jo ingen betydning mener jeg) haha.  ;) Fredag er det seinvakt i barnehagen, og tidligvakt på joker lørdag...Men, DA tar jeg helga altså.. Sankthans skal feires med gode venner, og dette året har jeg barnefri faktisk..og jeg gleder meg masse.bildet lånt av vg.no

Hva skal du på Sankthans? Vi har ikke lov å brenne bål på campingen, men det går helt fint igrunn. Liker ikke når det er store flammer og folk sjager rundt og ikke kan gjøre rede for seg..kan fort skje ting da :( 

Kvelds-snacks på camp.

Hei fine du.

Ble litt dårlig oppdatering fra denne fronten igår..Jobbet på Joker frem til 20 igår og var ikke ute på campen før 21..Da sto "middagen" klar og ventet på meg. Gubbsnubben hadde lagd bakt potet som jeg hintet til her om dagen ;) Kan ikke huske sist gang jeg spiste det faktisk...Lurer på om jeg hadde det som nattmat etter en ganske så sen kveld på byen for 15 år siden eller no? Usikker på den der....

Men, godt var det jaggu meg ;) Det var ikke så mye tilbehør til, annet enn kryddersmør, mais og skinke. Kreemt...det smakte betraktelig mer enn det bildet tilsvarer altså....

Husker du jeg fortalte at vi hadde kjøpt litt Italiensk snadder på Pit forrige helg? Vi rakk lissom aldri å sette tennene i godsakene før igår...Først bakt potet...og når maten hadde sunket litt (og da mener jeg litt altså) Da kom de andre godsakene på bordet. Trenger kanskje ikke fortelle hvor mett jeg var etter poteta?! Og bedre ble det ikke etter godsakene heller...


Over ser du bilde av noen Italienske pølser...ikke spør meg hva slags pølser det er eller hva de inneholder...Den ene var god og smaksrik, mens de andre smakte igrunn bare fett. 

 

Bildet over er to forskjellige ostetyper. Den med rødt er med chilli og den med grønt er med urter. Steike, den med chilli var sterk altså...så jeg holdt meg for det meste til den med urtene. Jeg er som regel glad i krydret mat, men syns den med chilli var litt over gjennomsnittet sterk for meg...

Det sies at hvis man legger seg for mett i magen får man som regel mareritt...Så stappa som jeg var når jeg la meg igår, så skulle jeg virkelig hatt et forferdelig mareritt...men, jeg som et barn hele natta jeg :) Heldigvis.

 

Deilig start på en tirsdag.

Hei og god formiddag til deg.

Her er alle tegn klare at det er sommerferie for barna..vi sov lenge idag og spiste en sen frokost..Men rakk vel ikke svelge siste biten før  spørsmålet kom..."kan vi bade?" Så klart kunne de bade, men først måtte de blåse opp flytedingsene sine ;)

Ivrige satt de der med hver sin dings og blåste for harde livet. Haha, så flinke de var da..Og når den jobben var gjort, var det ingen vei tilbake...ned til stranda med oss :)  

Dagens første bad er da herved unnagjort...og mange fler idag vil det helt sikkert bli..Jeg reiser på jobb kl 14 så da er det gubbsnubben og ungene som skal kose seg resten av dagen.

Og til alle der ute, ha en flott tirsdag. 

Reker i regnværet.

Hvem sier at reker kun passer til solskinn?? Ikke vet jeg, bare vet jeg har hørt det et sted..Jeg er ikke så nøye på det altså,,Da jeg kom til campen etter jobb i kveld, overrasket gubbsnubben meg med reker til kvelds :) Victor var helt i ekstase, for han gledet seg så til jeg skulle komme sånn at han også kunne spise reker :) Victor er en egen "rase" altså..han elsker mat, spesielt fiskemat. Blekksprut og krabber går ned på høy kant. Sushi også. Remi kan til nød spise vanlig type fisk og Nelly kan ikke fordra hverken syn eller lukten av det. Er det laks i nærheten brekker hun seg tvert.

Nå sporet jeg litt av her men...Gubbsnubben og jeg er også veldig glad i fisk i hvertfall. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang vi hadde reker..så du kan tro jeg ble glad når jeg kom til campen i kveld :) Gubbsnubben koste seg med en øl til rekene...og den kjedelige husmusa tok cola´n...Sånn er det når man ikke er særlig glad i alkohol fra før av...da vil jeg ihvertfall ikke ha det til maten min...Rekene var knallgode, selv med cola til ;) 

Meningen var at reker bare skulle være en smakebit av kveldens godbiter...gubbsnubben hadde ogå kjøpt inn litt forskjellige ostetyper og kjeks vi skulle spise etter rekene..Vi skulle egentlig ha italiensk skinke og de ostene vi kjøpte på Pit her om dagen..men, vi kom lissom aldri så langt.. Men, nå må vi nesten drøye det en dag til..for nå er jeg så mett etter alle de rekene. Klarte ikke stoppe lissom..bare måtte ha en skive til ;) Ødela hele greia jeg... Jaja...da blir det kveldskos imorgen etter jobb også da ;) 

Våt og minnerik dag

Hei fine du.

Dagen idag startet tidlig..vi var på vei ut døra 8.30 allerede...Vi har vært i Sommarland i Bø hele dagen med smått og stort. Er ikke så mye man har sett til barna, bortsett fra når de var tørste eller sultne :)

De har flydd beina av seg frem og tilbake til alle vannskliene som parken hadde å tilby dem. Victor var faktisk så vågal at han gikk opp for å ta magasuget..Men, han manglet en hel cm av høyden sin for å bli godkjent..(noe jeg var veeeeeldig glad for). Har du noen gang vært i Sommarland? Og tatt eller vurdert magasuget?? Sykt høyt da...og BRATT !!! Aldri om jeg hadde turt å kjøre den. Husker da jeg var yngre...kan ikke huske hvor mange ganger jeg gikk opp de trappene for å ta magasuget jeg...fornuften/feigheten vant hver gang...og jeg gikk ned trappa igjen. 16 åringen og kameraten hans tok den da...sikker på at jeg holdt pusten helt til de var nede igjen. 

Magasuget eller ei...vi har hatt en fantastisk koselig dag i parken i hvertfall. Ingen av ungene ville hjem igjen..så det er jo et sikkert tegn. 

Er ikke bare ungene som ble medtatte og slitne idag...gubbsnubben trodde jeg ikke skjønte lunta når han satt under parasollen med solbrillene på....Men, jeg skjønte fort at han hadde lukket øynene ja...Etter noen minutter på øyet, kviknet han til igjen :) Så mens ungene fløy rundt, nøyt vi "stillheten" og hverandres selskap :) 

Man har det jo tross alt ikke gøyere enn man gjør det til sjæl ;) 

Elgburgere til middag..

Vi har vært så heldige å få tildelt masse flott elgkjøtt av mammas kjæreste. Både indrefilet og kjøttdeig :) Elg er noe vi aldri har hatt på bordet noen gang og var ganske spente på hvordan det ville smake. Vi har  et par kokkevenner, så vi har hentet inn noen gode mattips fra dem ang elg. Gubbsnubben hadde lyst å prøve seg på hamburgere idag. Siden elg er så magert kjøtt,valgte vi å finmale bacon for å få inn litt fett i kjøttet slik at det ikke ble så tørt. 

Gubbsnubben rørte inn litt raspet ost i deigen også, en dæsj fløte, litt krydder, egg og griljermel...WOILA, så ble det til en fin klebrig masse :) Nå glemte jeg å ta bilde a selve burgeren når den lå klar for et innhugg av meg...Det luktet så godt og jeg var sulten...Jeg satte tenna i burgeren fortere enn lynet...og jeg ble ikke skuffet. Saftig og smaksrik burger ble det :)

Gleder meg til vi skal prøve oss på indrefileten :) 

Herlig dag

Hei fine du.

For en fin dag det har vært idag. Først på formiddagen var min søster og samboer innom for å hente med seg et servise etter pappa som søs ville ha hjemme på gården hun bor. Etter de dro tok vi turen innom Pit i byen (teaterfestivalen) Jeg må innrømme at dette var min første tur på Pit, og jeg må vel også innrømme at jeg definitivt skal dit neste gang også!

I Storgata finnes det ulike jøglere og andre artister som fremfører sine kunstner til stor fryd for små og store tilskuere :) Det var mange ulike stands som solgte ulik mat fra forskjellige land. Sånt syns gubbsnubben og jeg er veldig stas. Det ble noen smakebiter på oss og litt handel så klart ;) Vi kjøpte olivenolje, skinke og ost fra Italia...mmmmmmh, så i kveld skal gubbsnubben og jeg kose oss med Italiensk mat når barna har lagt seg ;) 

Det var igrunn veldig kjekt at vi dro ned på Pit idag.. Jeg har leeeenge prøvd å finne en bikini for sommeren, men har reist hjem like skuffet hver gang..Dagens butikker syns jeg bærer preg av minimalismen på høyt nivå....altså...det er IKKE alle kropper som passer inn i sytråder altså!!!! Men, idag var jeg heldig...jeg stoppet innom damespesialisten i byen...og WOILA!!! Der ble det jaggu meg 2 bikinier på meg gitt :)) Det svei på kortet, men det fikk ikke hjelpe...De satt som skudd og dekte det de trengte å dekke for å si det sånn ;)

Etter vi hadde sett oss ferdige i byen og smakt og handlet oss ferdige, tok vi turen til gården for å besøke søs og gubben hennes :) Victor har spurt vel og lenge om å se på kyllingene hennes, og nå passet det for alle sammen heldigvis. Disse tuppene er ikke så veldig små lenger og de er så utrolig søte..Dumme som brød må jeg vel si..der de sto med ansiktet inn mot veggen og ryggen til oss...trodde de klarte å gjemme seg for oss. Haha. Søs og gubben har også langhårete kuer og sauer på gården. Søs tok med seg ungene til sauene for å gi dem litt brød...haha, du skulle hørt de satte igang borti lia der...hørte brekingen og bjellene på lang avstand...Det var noen som hadde veldig lyst på brød gitt :)

Nå er vi hjemme for kvelden, ungene og jeg har så vidt begynt å pakke klart sekkene for imorgens reise til Sommarland i Bø. Avreise 8.30 imorgen. Gubbsnubben kokkelerer på kjøkkenet..idag står det hamburgere av elg og bacon på menyen. Aldri prøvd før...men, tror det blir skikkelig godt.

Ha en fantastisk flott kveld folkens.

Kos dere. 

God fredag folks.

Jaggu var det fredag igjen...kjære verden, hvor ble nå denne uka av?

Nå har begge guttene offisielt sommerferie :) Victor og jeg stoppet innom gartneriet før skolen idag for han ville så veldig gjerne kjøpe blomster til læreren og assistenten. Han sto der stolt og rett i ryggen og valgte hvilken blomster han ville ha og hvilken farge de skulle ha. Røde roser måtte damene få ;) Da han kom hjem etter skolen idag, var han oppriktig lei seg. Rødsprengt i øynene og gråtkvalt i halsen stakkars. "Jeg kommer å savne Merethe og Linn så veldig" hikstet godgutten frem. "Jeg kommer aldri til å se dem igjen" Uff, jeg måtte nesten le av han stakkars..."du ser dem på skolen til høsten igjen vennen,  de skal fortsatt være lærere på skolen, men bare for noen andre barn" Det hadde han ikke tenkt på stakkar´n :) Merethe og Linn skal begynne med 1.klassinger igjen og Victor får nye lærere siden han skal begynne i 4.klasse.

Vesla er noe misunnelig på gutta som har sommerferie og ikke henne. Det er ikke så lenge til hun starter på sin ferie heller..Frem til da, får hun kose seg i barnehagen med litt kortere dager enn ellers :) Hun trives så godt der og leker så godt med de andre barna, her hjemme i gata er de fleste i barnehagen hele dagen, så hun har dessverre ingen å leke med her hjemme. Derfor får hun fortsette litt til i barnehagen før ferien setter igang for fullt.

Ellers har dagen idag gått med på å fikse i leiligheten nede...veggene er klare. Gulvet bli lagt ferdig nå i kveld. Gubbsnubben har også begynt med spottene i taket..Må si jeg er imponert over hva den mannen min klarer å prestere altså :) Superkunstner i mine øyne :))) Sponplatene hvor kjøkkenet skal er grunnet ferdig..Hullene hvor spottene skal er klare .Gulvet igang...vi hadde først tenkt at vi skulle ha fliser på gulvet, men ombestemte oss heldigvis. Det hadde virket veldig gulvkaldt og det er ikke særlig digg om vinteren. Valget endte på vinylklikk. Det er gulvbelegg i klikkform. Genialt. Nydelig å gå barbeint på, det er støydempende og dessuten lettere å vedlikeholde en kalde fliser :) (Billigere også) bare kjøkkenkroken igjen å legge nå :)

Hva syns du? Tror du det blir bra? Vi er ihvertfall veldig fornøyde :)

Denne helgen er det kosehelg, imorgen skal vi "lufte" barna litt..usikkert på hva vi finner på, men noe artig skal det bli. Søndag reiser vi til sommarland i Bø med en stor gjeng smått og stort. Blir koselig :)

Håper du får en fantastisk fin helg.

Kos deg masse. 

Sommerferien herved igang

Hei fine du.

Idag er det en 16 åring her hjemme som er i ekstase...idag startet sommerferien for han...Han er herved ferdig med 10 år på grunnskolen. Til høsten venter IB for hans del...en spennende tid fra høsten av med andre ord. Hva poden ønsker å bli omsider er kun opp til han å bestemme. En ting er ihvertfall klart...verden ligger for hans føtter og det er opp til han å ta valgene som passer han best.

Jeg for min del syns det er både godt og vemodig at ungdomsskole-epoken er over for han. Den trygge hverdagen er over og et hav av muligheter og valg åpner seg. Venner spres i alle retninger til sine utdannelser og man blir ikke å treffes like ofte som før. Det ligger mer ansvar til egenstudie og prestasjon enn tidligere, har man ligget på latsiden på ungdomsskolen, vil jeg tro det kan bli litt hardt fra høsten av..

Jeg er stolt av vår 16 åring og hva han har prestert på skolen, jeg vet også at han kunne klart bedre om han hadde åpnet bøkene mer enn han har gjort de siste årene. Han er heldig som har arvet sin fars evne til å huske undervisningen, de er begge faglig sterke. Det eneste jeg har "bidratt" med er mitt språkøre...

Nå har vi akkurat kommet inn døra etter en verdig avslutning av ungdomsskolen. Ungdommen har stått for underholdningen, noe de klarte med glans. Og jeg skal være ærlig...jeg ble rørt flere ganger og måtte holde tilbake tårene da "gjengen" til poden vår entret scenen og mottok sine vitnemål. Det var mange fine taler fra lærerne og flinke jenter som sang solo, jeg tar av meg hatten for at de tør. Flinke var de og ikke minst, tøffe!! Klassen til poden har vært veldig sammensveiset og hatt gode samarbeidsevner, en god erfaring de blir å ta med seg videre på veien. Trond og Bent har gjort en god jobb med våre barn, de har lært dem å ha troen på seg selv, uansett karakter og vei de velger og på tross av sine ulikheter og ferdigheter er de mer enn gode nok.  Til syvende og sist, så er det ikke karakterene som har siste ordet, men trivselen. Trivselen med seg selv og egen prestasjon. At man er tilfreds med at man har gjort så godt man kan. Vi er alle gode nok!  

Til alle dere 10.klassinger i Norges land. Gratulerer med avsluttet grunnskole, nyt sommeren og alt den har å by på. Knytt nye vennskapsbånd og lykke til på veien videre. Ikke alt skal være så veldig alvorlig hele tiden. Studietiden som kommer skal være morsom, lærerik og bli full av gode minner. Husk at du er god nok akkurat som du er.

Ha en fantastisk flott sommer. Nyt hvert sekund av den. 

Lettvint til middag...

Hei og god kveld i stua di.

Skal si denne dagen har flydd fort avsted...Jeg jobbet til 16.15, var bare en kjapp tur hjemom før vi satte oss i bilen og la i vei til Ulefoss...Jeg hadde vunnet budrunden på et lite kjøleskap vi sårt trenger på campen siden vårt gamle har tatt kvelden etter mange års trofast tjeneste.

I dag ble det ikke tid til middagslaging ved grytene, så vi tok en avgjørelse om å gjøre det enkelt idag. Pizza på en onsdag slår aldri feil her i hus..hvilken som helst dag passer igrunn fint for oss :) Denne gangen valgte vi å bestille fra pizza bakeren på Herøya. Den er så sinnsyk god.

En nr 4 og en nr 6 takk :) Her i heimen er vesla lagt for kvelden og Victor er snart igang med kveldspussen sin også. Ellers er det godstolen som gjelder for meg i kveld..Vet ikke med deg og hva du syns, men noen ganger er den litt for god altså ;) 

God morgen

God morgen til deg.

Idag er det meldt regn her hjemme...noe bakken sårt sikkert trenger nå. Jeg er straks på vei ut døra for å dra på jobb. Ville bare ta turen innom for å ønske deg en fin dag.

Senere idag går turen til Ulefoss for å hente et kjøleskap til campen siden vårt gamle har takket for seg. Snakkes senere :) 

Klem til deg

Snart tid for rørleggeŕn

Hei fine deg.

Nok en solfylt dag vender mot kvelden. Idag har jeg unnet meg en liten tur på kjøpesenteret for å se om jeg klarte å finne noe til min egen garderobe...uten mann og barn på slep...Ååååh, for en glede igrunn...Ingen som skal hit eller dit..Ingen som må på do, er tørste eller sultne..kun meg selv å passe på. Så der gikk jeg da...i min egen lille egoboble og kikket i samtlige butikker...stadig på jakt etter sommerkjolen min da...og et par sandaler hadde jo også vært litt stas å finne..Men, fant mor noe da tror du?? Neppe!! Jeg klarte bare å finne masse som 16 åringen kunne hatt glede av. Endte med at jeg reiste hjem og hentet han og dro han med meg for å prøve litt stæsj..posene ble fulle av klær til han for å si det sånn...

Jaja..så var det ikke mor sin tur denne gangen heller da..Her hjemme har gubbsnubben holdt på meg hybelleiligheten nede hele dagen...skal si det virkelig nærmer seg slutten på all jobben hans altså :) Gleder meg til den dagen han kan skru siste skruen og legge siste gulvplate på...Og kun tenke på å leie ut. Snart skal rørleggeŕn i gang for fullt der nede...Venter bare på klarsignal fra gubbsnubben, så er han i gang her :) Bildet du ser over, blir kjøkken, ikke store plassen, så hver centimeter er nøye planlagt for å utnytte mest og best mulig av plasse man har til rådighet. Her ser du inngangen der badet skal bli. Der blir det heller ikke særlig stort, men stort nok til dusj, toalett, innredning og vaskemaskin. Akkurat det man trenger i en liten leilighet ;)

Imorgen kommer det meste av taket på plass ifølge mannen min, så da gleder jeg meg til jeg kommer fra jobb imorgen..da er det rett ned til inspeksjon av leiligheten :) Jeg gleder meg til alt er klart og det tror jeg nevøen vår er også. For det er han som skal flytte inn til oss :) 

En liten bit av Hellas til kvelds...

Flere enn meg som er glad i Hellas? Nærmere sagt Kreta?!  

Jeg tror Kreta er de beste feriene jeg har vært i min voksen alder. Strendene, maten, folket og kulturen..Jeg har ennå ikke vært på alle de kjente plassene, og det blir sikkert ikke å skje heller. Og jeg har til gode å finne den ultimate plassen med den nydeligste stranden. De plassene jeg har vært på har det stort sett vært steinstrender. Og ikke minst en god del vind. Jeg er ikke veldig glad i bassenger, syns de fort blir litt "crouded" så stranden er et skikkelig must for meg. Jeg syns det er gøy å snorkle i havet og se hva som finnes der.

Og finnes det mye som er bedre enn gresk mat? Jeg mener skikkelig god, ekte gresk mat. Mat som lages og spises blant grekere? Ikke de turistpreget plassene...men, der hvor grekerne samles til et herremåltid. Mmmmmmh, himmel altså!

I kveld fikk jeg et skikkelig Hellas-savn, mye av grunnen kan nok være at min storesøster og min niese nylig har vært der nede og kost seg skikkelig...Men, dog...savnet var så markant at jeg bare måtte lage meg en gresk salat..agurk, løk, tomat og fetaost :) Skikkelig god kveldsmat på en mandags kveld :) Så nå sitter jeg her mett og god i magen min..Manglet litt lammekjøtt da men...Jeg er godt fornøyd med salaten likevel jeg :)

Har du vært i Hellas noen gang? Kanskje du har en fantastisk fin plass å anbefale meg? En plass med en fantastisk fin strand og som passer fint for en familie på 5? 

Oppdatering fra helgen..

Hei fine du.

Denne helgen har det vært totalt pause fra bloggen...Vi har kun vært på campen og kost oss i helgen, ungene har badet opptil flere ganger om dagen. 16 åringen har hatt et par kompiser på besøk og de har ligget i telt og levd sitt eget liv igrunn :) Gubbsnubben og jeg har klippet gress og busker rundt hele husvogna slik at det ser litt ordentlig ut der borte. Liker ikke når gresset blir så høyt at dyr og ulumskheter kan krype tett på oss uten at vi kan se dem.

Noen fortalte der ute at de hadde opplevd hoggormer som slåss og som falt ned fra fjellsiden mens de fortsatt slåss. Creepy!!!!!!! Da var ikke gubbsnubben og jeg seint ute med å hive oss rundt og klippe og kutte rundt hele husvogna nei..Det var nå relativt kortklippet på fremsiden og sidene altså..men, hadde grodd seg godt til bak. Vi er så heldige at vi ikke har noen umiddelbare nære naboer på noen av sidene våre og bak husvogna var har vi et lavt fjell med litt trær og busker på..Men, det trengtes sårt å klippe bak der. Nå ser plassen vår pen og ryddig ut igjen :) Og INGEN ormer av ymse slag får sneket seg uoppmerksomt frem til oss!!! 

I skrivende stund er gubbsnubben og 16 åringen på en liten kjøretur..16 åringen øvelseskjører til sin store glede. Og de tar med litt kinamat på veien hjem :))) Mmmmmmmh, magen gleder seg masse!!! I kveld tar gubben en kjøretur til Langesund for å se på en sykkel til vesla..leeeeenge leve finn.no sier nå jeg. Gjenbruk er en kjekk sak. Da kan vesla få en sykkel å ha ute på campen også, så slipper vi å kjøre hennes sykkel frem og tilbake hele tiden. Victor sin camping-sykkel, ble også kjøpt fra finn.no :) På campen er det ikke så nøye om hvordan syklene ser ut, så lenge størrelsen passer og at alt virker som det skal gjøre.

Ungene er fornøyde og det er det viktigste. Da blir vi fornøyde også :)

Vel, det var en liten oppdatering på vår helg, håper du har hatt en flott helg og kost deg masse :) Her er vaskemaskinen ferdig og klar til opphenging...like greit å få det unna..

Kos deg videre i kveld.

Sholahopp så lenge

Barnas fredspris

Idag har skolen til Victor arrangert sommerfest for familie og venner av barna. Barna har lagd fantasibøker de viste frem til alle sammen og de hadde visualisert hvordan de trodde man levde i bronsjealderen. Barna hadde lagd ulike hus som gruppe-prosjekt med dyr og utstyr de hadde lært om. Etter utstillingen var over, var det ut i skolegården hvor det var salg av kaker, pizza, drikke og lodder. Alt av salg gikk til innsamling for Barnas Fredspris.

Dette arrangementet er noe skolen arrangerer hvert år på sommeren. Og med et stort oppmøte hver gang. Barna står for salg og underholding selv. Kjempe flinke alle sammen. Og alle barna deltar i underholdningen. 1-7 klasse har hvert sitt opplegg klassevis. Velkomstklassen har også et opplegg. dette er fra en innsamling de hadde for et par år siden, bilde lånt av pd.noher har skolen budrunde på vevd teppe alle barna i 1-3 klasse har laget. Bilde lånt av pd.noBarneskolen vant budrunden på det vevde teppet :) De ønsket at teppet skulle få henge i skolens korridor for å minnes barnas bidrag til saken. Bilde lånt av pd.no 

Dette er et godt tiltak syns jeg. Barna er ivrige etter å hjelpe, de lærer å samarbeide for felles mål tross i ulike ferdigheter. De lærer om andre kulturer, om fattigdom, og ikke minst hvor privilegerte de selv er som bor i Norge. Her hvor de tar skolen som en til tider kjedelig plass, de lærer om barn som ikke kan gå på skole, som ikke har penger til skoleutstyr. Om barn som må gå lange strekninger for å gå på skolen om de er heldige å ha en plass der. Under har jeg kopiert og limt inn linken til Barnas Fredspris. Der er det også info om hvordan man kan donere om det er ønskelig :) 

http://www.barnasfredspris.no

Alle bidrag teller, selv noen kroner kan fort bli til større summer om flere gjør det samme :) 

Han kom opp i tysk!!!

Kan ikke si jeg misunner husets 16 åring altså...stakkar'n kom opp i muntlig eksamen i TYSK!!!! Kan du tenke deg noe verre??? 

Han har aldri vært noe sterk i faget og jeg må vel si jeg forstår hans frustrasjon nå. Han er skoleflink ellers i alle de andre fagene, men overhodet ikke tysk. Jeg hadde aldri tysk på skolen, det var jeg for "dum" for...altså...Tysk har vel egentlig aldri fenget meg noe større..

Jeg hørte han litt i faget i går..og så tydelig at han sliter..Hvert tredje ord omtrent måtte han søke på google translate..uttalelsen har han inne..men, har utfordringer med glosene sine. Vi har hele tiden bedt han om å repetere tysk glosene etter timene på skolen, men han har ikke vært særlig ivrig på det dessverre. Ikke hadde de særlig god lærer det første året heller..Sjeldent om hvis de hadde gloseprøver i det hele tatt. Snakk om lærer som gledet seg til å gå av med pensjon. Nei, jeg legger ikke all skyld på henne, men mye syns jeg hun fortjener. Når man ikke er mer deltakende i egne timer, burde man sette inn tiltak for å fenge elevene sine mer. Når man ikke klarer å vise noe form for entusiasme over faget man underviser, vinner man ikke akkurat elevenes gunst heller. 

Ja, jeg vet 16 åringen burde ta mer ansvar for egen læring og pugge faget mer og bedre. Men, til tider så var det mer kamp enn noe annet for å få han til å pugge glosene sine. Heldigvis har han for det meste 5'ere i de andre fagene og han har kommet inn på den linjen han ønsker til høsten. (dessverre slipper han ikke unna tysk der heller) haha..tror det er en gutt som må ta seg i nakken ja!

Det er ikke bare han som sliter i morgen....han fortalte også at flere begynte å gråte på skolen da de fikk beskjed om hvilket fag de kom opp i..

Selv om jeg vet det er en god smule for sent å pugge for harde livet...skal mye til for å svelge unna 1,5 år med tysk og huske all pensum...Han setter i hvertfall alle kluter inn og ser seg storslått fornøyd om han får 3 på eksamen. Så da er det bare å krysse fingre og bein for at han får nettopp det :)

Positive tanker, og det positive gror...er det ikke noe som heter det da? ;)

Så krysser jeg alt som krysses kan for imorgen :)

Hei så lenge
 

Litt her og der

Hei og god kveld...eller skal man kalle det god natt?

Idag har dagen for det meste gått til med huset...armer og bein har vært litt her og der....har malt litt på boden..nærmer seg omsider slutten på den..I full gang med andre strøket..mangler bare litt nå heldigvis. Typisk, så gikk jeg tom for maling, så gubbsnubben måtte avgårde og kjøpe nok et spann...

Ellers så kom lastebilen idag med varene fra IKEA endelig :) Så da bare måtte jeg begynne å montere noen skrog til kjøkkenet. En del står fortsatt igjen så klart..vi venter på at rørleggeren skal begynne, pluss at vi må avrette gulvet litt før vi kan legge gulvet klart og begynne med montering av kjøkken :) 

Idag har gubbsnubben klargjort til å montere spotter til stuetaket, så da er det bare å gå til innkjøp av dem. Ble litt ivrig når leveringen kom kan man vel trygt si...så jeg begynte å montere skrog allerede i garasjen idag. Nå er mesteparten båret opp på soverommet i leiligheten..så monteringen fortsatte litt der nå i kveld. Har akkurat kommet inn fra leiligheten nå. Kom plutselig på at jeg hadde glemt bloggen totalt idag..Tenkte en liten oppdatering var på sin plass selv om det er litt sent på kvelden.

Her er det ikke lenge til hodet skal treffe puta..ny dag imorgen med mer maling og montering venter ;)

Ha en fin natt hvor enn du er :)

Så blogges det nok snart igjen.

Nattaklem til deg. 

 

Herlig dag

Hei fine deg.

Idag har det vært så utrolig herlig dag på jobb. En kollega og jeg har hatt med oss 7, 3 åringer på tur for å besøke en annen kollega av oss. Vi var på bussen allerede 9.15 idag :) Idag har vi grillet pølser i godværet, barna har fått saft og de har kost seg med popcorn og saftis. Hele formiddagen var vi på besøk og lekte på en lekeplass. En regel i barnehagen og buss-selskapet er at man må være på siste buss innen kl 14.. Så vi tok. 13.40 bussen tilbake til barnehagen igjen.  

Her hemme skal Victor straks i bursdag til noen gutter i klassen. Utrolig kjekt når man bare kan levere og reise igjen. For hjemme venter malerkosten...snart ferdig med uteboden..Og det skal bli så utrolig deilig. Imorgen kommer lastebilen fra IKEA med alle varene til leiligheten...Wiiiiiiiiiiii, Bilder kommer etterhvert på bloggen :)

Ha en fin ettermiddag,  jeg får gjøre poden klar til fest her :)

Blogges

Ny uke, nye muligheter.

Jadda...da var mandagen på plass og snart er jaggu den også over..Fin start på ny uke. Flott vær og godt humør på ungeflokken.

Man merker de er lettere til sinns i det fine været. Alt virker lettere for dem på en måte. Mindre og lettere klær, barbeinte føtter i gresset og solbrun hud. Aaaaah, dette kan vi godt venne oss til altså.

Idag har jeg jobbet i barnehagen til vesla og vi har vært ute i finværet i hele dag. Imorgen skal jeg også jobbe i barnehagen, men da skal jeg være med 3 åringene. Vi skal på tur imorgen. Ta bussen avsted og besøke et personal av barnehagen. Grille og leke på lekeplassen. Tur er alltid gøy :) ikke bare for barna men også for oss voksne. Et lite avbrekk i hverdagen i barnehagen er alltid positivt :) Imorgen har jeg tidligvakt og begynner kl 7, så jeg tror ikke det blir så sene kvelden på meg idag gitt.

Jeg hadde seinvakt idag, så var ferdig kl 17. Etter middagen ble jeg så innmari døsig, så malejobben her hjemme drøyer jeg til imorgen ettermiddag isteden. Om et par dager kommer lastebilen fra Ikea med bestillingen min til leiligheten nede..Wiiiiiii, da blir det å finne frem skrutrekkeren og sette igang med montering ja...kjøkken, bad, stue og soverom...Det begynner å ta skikkelig form der nede nå...snart er rørleggern i gang også :) Gleder meg til alt er klart til nevøen min kan flytte inn. Tenker gubbsnubben min er glad det snart er ferdig også jeg..det er han som står for all drittjobben der nede tross alt. Flink har han vært syns jeg. Fra å være et råskall av lecastein, er det snart en ferdig leilighet. Alt lagd av gubbsnubben min :)

Akkurat nå er gubbsnubben og Victor på rulleski-trening med en kompis. Vesla sløver med barne-tv..sliten etter en dag i barnehagen. Tenker jeg blir å joine henne i godstolen altså. Hører den roper høyt til meg der den står...

Ha en fin kveld videre, så blogges det nok snart igjen. 

Fordi jeg fortjener det...

Hei og god kveld i heimen.

Nå var det deilig å sette seg ned i godstolen...

Før vi dro hjem fra campen idag var vi innom Kjærstranda i Vestfold og besøkte min svigerinne og hennes familie. Vi fikk en liten sightseeing av plassen og ble vist hva som var til salgs på stedet ;) Ungene var elleville og ville ikke reise derfra igjen. Der var det så masse aktivitetsmuligheter for ungene at det ble litt fristende å bli igjen litt lenger.


 

Når vi kom hjem, grillet vi litt kveldsmiddag og koste oss i kvelds-sola. Tenåringen fikk besøk av 3 kompiser og det endte med at de hadde vannkrig på trampolina. Jeg derimot tredde på meg maletøyet og gikk ut for å male boden. Baah!!! Finnes det noe kjedeligere enn å male? Men, men...ska man gjøre da? Det må jo gjøres..Ble ikke så ille likevel da..gubbsnubben skiftet til maletøyet han også og hjalp meg :) Nå har gubbsnubben og tenåringen reist avgårde for å øvelseskjøre litt...Og jeg benytter sjansen til å kose meg litt ekstra :) Mmmmmmmmh, jordbær og vaniljesaus....snadder...Smakte skikkelig godt etter en malingsøkt altså.

Nå har jeg en date med fjernkontrollen her hjemme...Ikke lenge til natta vil jeg tro..men, enn så lenge skal jeg nyte tv´n for meg selv :)

Ha en fin kveld videre.

Og takk for at du tok deg tid til å stoppe innom bloggen min.

Nyter livet

Sola varmer skikkelig..skal ikke bevege seg stort før man renner bort her..Klager ikke altså..Sitter på verandaen på campen og nyter stillheten. Ungene er på stranda og bader med gubbsnubben. Bikkja og jeg sitter og soler oss litt. Vet ikke helt når vi vender snuta hjemover idag, føler for å nyte sola og siste rest av helga så lenge som mulig.

Gutta har 2 uker igjen av skolen før ferien deres er igang..så de har full nedovertelling om dagen :)

Kos deg videre i godværet, så blogges det nok snart igjen. 

Jakten på sommerkjolen...

Fy så mange lekre kjoler det er å få tak i her i landet...Men, de passer dessverre ikke meg! Idag trasket jeg og min venninne et helt kjøpesenter rundt for å finne en enkel og lett sommerkjole til meg..

Det skulle visst være mye vanskeligere enn jeg trodde var mulig. Kjolen jeg var på jakt etter skulle helst gå meg til anklene, ha singlet-aktig overdel og gjerne så nøytral som mulig..Høres enkelt ut ikke sant?? Feil!!! Det var mange fotside kjoler å velge mellom..men da måtte jeg sy dem opp i lengden for de var nesten 40 cm for lange! Og fant jeg noen som kunne ha passet, gikk de til rett under knærne.. Forsåvidt greit det..men, da hadde de syyyltynne stropper som ikke klarte å skjule bh-stroppene.

Jeg fant flere andre kjoler som var kjempe fine, men de var jo så gjennomsiktige at jeg måtte hatt klær på under i tillegg..Og da er poenget borte spør du meg! Jeg vil gjerne ha en fotsid kjole hvor det kun trengs bh og truse under..eksisterer ikke til min korte og stutte kropp tror jeg. 

Prøvde å finne en søt topp med et skjørt som alternativ da..men alt er gjennomsiktig av det også..Lekkert når man har lyst å skjule bh og bilringer..NOT.

Stormberg var eneste butikken vi ikke hadde vært innom..hva hadde vi å tape?? Ingenting!! Og glad er jeg for at jeg stoppet innom der. Det ble ikke kjole riktignok, men to skjørt og to topper til..ikke gjennomsiktig, lett og ledig, helt alminnelig og traust for mange. Perfekt for meg :) Men jakten på kjolen er ikke over på langt nær. Så vet du om en nettside med normale/kjedelige kjoler, så er jeg takknemlig for tips :)

God lørdag til dere

Årets første bad..

de barna er gale altså..ikke snakk om å duppe tåa nedi engang..neida, hopper rett i det de...beundringsverdig i grunn :) 

Jeg for min del har ikke duppet tåa i vannet i det hele tatt..ryktene sier at det er rundt 20 grader i vannet...kreeemt..noe tærne mine helt sikkert er enig i. Imorgen kanskje ;)

Har du tatt første badet ennå? 

Da er helga her

Hei og god fredag til deg. Da er helga på plass og vi setter oss snart i bilen og tar turen til campen.

Idag har det vært omtrent vindstille og steikende sol og kjenner virkelig det er sykt digg med fredag akkurat nå. Idag har jeg lovet ungene at de kan bade på stranda på campen...og gjett om de gleder seg vilt til det :)

Jeg derimot, gleder meg vilt til å innta sofaen på verandaen med beina høyt plassert på bordet. Det er tillatt idag altså :) Andre satt og stekte seg isola i pausa si dag..men jeg?? Haha, nei du...jeg fant en plass i skyggen i skogen ved siden av barnehagen. Kunne ikke passet meg bedre idag altså.

Helgen skal nytes til det fulle, håper været holder seg slik som nå hele helgen. Kos deg enten du tilbringer helgen på land eller i vann ;)

Stor klem sendes din vei. 

Varm dag...

Hei og god kveld til deg.

Skal ikke klage altså...men idag har det vært varmt..shorts og singlet fra tidlig morgen av :) Kjenner jo at det gjør underverker for kropp og sinn...Men, man blir jo helt arm av den varmen jo...Tørstedrikker gjennom hele dagen.

Idag har jeg vært i barnehagen til vesla og jobbet..gruppa hennes hadde sommeravslutning med gym-gruppa, så de kjørte tog til Nordagutu og hadde picnic der oppe. 

Jeg var i barnehagen med resten av gladgjengen. Siden en gruppe var på tur, tok jeg en kjapp tur hjemom og hentet smoothie-maskinen min og litt anna stæsj å putte oppi. Et par jenter og jeg lagde da smoothie til resten av gjengen til 1.måltid. Det var godt det :) 

En kollega av meg fant frem vannsprederen til barna og sprutet gledelig rundt seg med hylende og glade barn hoppende rundt. Nå skal det grilles kveldsmat ute i Hagen... Pizza står på menyen :) Deilig å sitte ute på verandaen utover kveldene altså. 

Starte for seg selv?

Har du noen gang drømt om å starte/eie din egen bedrift? Være din egen sjef med alt det medfører?

Jeg har alltid drømt om å styre min egen hverdag, min egen arbeidsdag og fremtid. Men, det er skummelt å kline til og satse med hud og hår. Folk har hatt sterke ambisjoner og satset før, jobbet hardt og klart det. Det har sikkert ikke vært en dans på roser til enhver tid..men, det har funket for dem. Det har sikkert vært lange arbeidsdager hvor ansatte er syke og man må brette opp armene og steppe inn selv.

Jeg har funnet en annonse med en butikk som er til salgs...og jeg klarer ikke slippe tanken på den. Bedriften er godt etablert og det virker som den går godt. Hvor godt vet jeg ikke..nærmere info får man ved kontakt med megler..Og jeg vil si det kribler skikkelig...jeg er døds-nysgjerrig på tallene den megleren sitter på. Salgssummen er ikke avskrekkende...men, tør jeg? Tør jeg satse på en butikk hvor ingen dager er garantert like gode. Med totalt ansvar for salg, lønninger, pensjonsordninger, sykepenger, moms osv...?! Jeg vet så klart at man kan hyre inn regnskapsfører for slike ting..Men, jo mer man klarer selv, jo mer kan man spare evnt.  

Jeg hadde en samtale med svigermor om det tidligere idag, hvor hun sier jeg bør satse. Mye av meg har fryktelig lyst, men jeg er redd. Redd for at salgstallene vil synke så fort jeg står som eier, at jeg ikke vil klare regningene som kommer inn, og at jeg må avvikle hele greia med restgjeld. For man vet jo aldri.

Man kan aldri spå hvordan fremtiden vil bli, får man litt lønn selv? Eller må alle kroner og ører gå til sparing.  

Klart, jeg også vet at man legger til side så mye man kan, så man har en real buffer om mulig. Men, jeg har også en familie å tenke på. Vårt private budsjett er også avhengig at økonomien er stabil. Og en bedrift skal på ingen omstendigheter "dekkes" av private midler (min manns lønn) og poenget er at jeg ikke skal måtte ta en ekstra jobb for å dekke bedriftens utgifter. Det er det som skremmer meg ved tanken på å starte for meg selv, selv om drømmen som sagt er der..og den drømmen er sterk!

Den som intet våger, intet vinner, er et kjent ordtak...og det ligger jo noe i det ordtaket....

Har du hoppet i det og satset med armer og bein? 

Kaldt vann....ingen hindring..

Ungene fryder seg og ler så tårene triller. Av noe så enkelt som en fastbundet hageslange i huskestativet. Vannet er iskaldt, men det stopper dem ikke. Jeg feiger ut av det kalde vannet...Ikke tale om at jeg hæler!! Men, ungene storkoser seg..

Vannkrig og vannballonger er et must...her er det liv i leiren ;)  

Onsdag allerede...

Hei fine deg.

Onsdag allerede...sola har varmet så utrolig godt i hele dag. Har vært på jobb og valset rundt i shorts hele dagen. Sykt digg. Minste barna har gått rundt i body og selv da har de blitt svette. Skikkelig overgang for de stakkars. Idag skjer det ikke stort. Gubbsnubben har snart middagen klar, idag blir det pølsegryte.  

Ellers kommer svigermor en tur innom. Hun trenger litt hjelp med den nye telefonen sin. Nytt SIM-kort og og overføring av gamle nummer.

En ting er ihvertfall sikker..Kroppen er seig etter solkremen, så her blir vannsprederen satt på så fort middagen er unnagjort. Tenker noen barn blir litt fornøyde da jeg ;) Skal ikke se bortifra at jeg løper et par runder igjennom jeg også.. Haha. Vi får se hvor kaldt jeg syns det er ;)

Men, da var visst maten klar her...vi blogges igjen.

Hei så lenge.