Når katten er borte, danser musa på bordet...

Hei og god kveld til deg.

Jeg tror ikke det er en ting den gubbsnubben min ikke kan klare...Han slutter aldri å overraske meg eller barna. Han er så kreativ og vet nøyaktig hvordan han skal glede oss. Enten det er med røverhistorier på barnas sengekant, eller det er å gi konemor de fineste komplimenter. Han er rett og slett god tvers igjennom og vet ikke det beste han kan gjøre. 

 Jeg hadde lyst å lage hybelleilighet nede i kjelleren...og vips var han igang med forberedelsene til den. Og jeg må si jeg syns han er et multitalent der han "tryller" frem den ene løsningen etter den andre.

Det er ikke stort jeg klarer å hjelpe han med der nede, men litt monteringer her og der klarer jeg fint. Tenkte jeg skulle overraske han litt mens han er på campen med de yngste...ikke at det er så mye jeg kan få gjort der siden veggskapene ikke er festet ordentlig i hverandre og at det mangler noen stikk-kontakter her og der..Men, noe fikk jeg gjort likevel da :) Og alle monner drar sies det jo..

Nå er det søren meg ikke mye som trenger å monteres altså :) Og jeg unner gubbsnubben en velfortjent pause fra konemas når dette prosjektet er over. Aner en tanke at han gleder seg litt vel mer enn meg til det ;) 

Gårsdagen og dagens trudelutt..

Hei og god formiddag.

Ååååh vi hadde det så koselig på campen her igår kveld. Vi fant ut at det var på tide med ost og kjeks siden det var så lenge siden sist.. Det har lissom vært sushi som har hatt første pri denne sesongen..I alle andre år har det vært ost og kjeks som har vært vår greie..Ungene ville veldig gjerne bli med, og vi syns det bare er koselig at de også vil bli med. Ikke er de redd for å smake på nye og rare oster heller og det syns vi er litt kult. Men....ost og kjeks med pærebrus....ikke god kombinasjon ;) Men, sånn er det når man ikke liker særlig med vin eller øl til mat (og ellers igrunn). 

Etter frokosten var vel plassert i magen idag ville gubbsnubben spandere is på gjengen sin :) Og denne gjengen er ikke vanskelig å overtale når det gjelder is altså...Vi ELSKER is og kan vel strengt tatt aldri få nok av det :)Mmmmmmh, min favoritt..Brownies med karamel og banansplit.  

Mannen i mitt liv har et stort ønske og det er å lære seg et instrument. Gitar eller piano aller mest, gjerne begge deler :) Stadig sitter han hjemme og klonker på orgelet sitt..spesielt når ungene har lagt seg, spiller han sanger for dem. Utrolig koselig. Og han er selvlært der, så jeg er ganske så imponert. Jeg klarer ikke kombinere begge hendene samtidig..men, han har knekt den koden. Gitar er ikke like lett å mestre, med tanke på at han er skjeivhendt så blir det litt vel knotete vil jeg tro. Men, jaggu er han godt i gang der også. Så etter isen var fordøyd idag, så satte han seg godt til rette med gitaren på verandaen her og dro noen trudelutter. Kan man tenke seg noe koseligere? Neppe, utrolig koselig syns jeg og jeg gleder meg til melodiene kommer flyvende. Han er heldig å ha en camping-nabo her ute som er en skikkelig kløpper på gitar og han har vært så snill å lært gubbsnubben min noen grep. Takk skal du ha Jan Erik. Du er en knupp :)

Idag blir det hjemreise for meg...tidlig igang på jobb..blir hardt å stå opp før hanen galer, men skal bli utrolig godt å se gjengen i barnehagen igjen :) 

Ivrig, hjelpende hånd.

Sorry, men det blir muligens litt mye juice-rablerier fra meg her om dagen. Men jeg er bare så glad, så innmari glad for at jeg kjøpte den maskinen. Vesla her hjemme er meget selektiv når det gjelder mat og drikke og det varierer fra dag til dag hva hun plutselig ikke liker lenger. Alt etter som humøret hennes er igrunn...Men frøken snupp ELSKER å hjelpe til på kjøkkenet, elsker å kutte opp salat og frukt. Jeg spurte forsiktig idag om noen ville bli med å lage juice og frøkna spratt opp i været, rakk opp hånda og ropte "JEG, JEEEEEG" så da ble det sånn ;) Vi fant frem masse grønnsaker og litt frukt. Hun fulgte nøye med av hva slags grønnsaker som ble lagt på bordet, fikk utlevert egen fjøl og kniv. Så sa hun så kjekt "jeg skjønner hvorfor du putter de grønnsakene oppi mamma, det er for at jeg ikke skal kjenne smaken på dem" Hahaha, snakk om å bli gjennomskuet da :) 


Vesla er en fruktelsker og kunnet vel strengt att levd på frukt til alle måltider... Så frukt er viktig å få med i juice...tips: appelsiner nøytraliserer mye av grønnsaks-smaken...Gir en veldig godt smak. 

En stor bolle med oppskjærte godbiter...her har vi: brokkoli, blomkål, stangselleri, gulrøtter, melon, appelsiner, nektariner. Og det som er så kjekt er at stilker og bladene blir også brukt i, så det blir minimalt med søppel av det. 


Frøka ville være første prøvekanin, stor stas å låne mammas glass med sugerør. Hun likte det tydeligvis for nå ropte hun akkurat på meg her...."mamma, kan jeg få mere juice?"

Wiiiiiii, så glad som jeg ble nå...om hun ikke vil spise noe særlig til salat og grønnsaker ellers, så vet jeg ihvertfall at jeg får i henne masse sunt og godt i disse juicene vi lager sammen :)

Men, nå må jeg gå...frøkna vil ha mere juice ;)

Vi snakkes. 

Sofatjeneste..

Hei og god formiddag. Solen skinner her på campen og skal si den varmer skikkelig godt. Her er det kun de yngste barna og meg.

Gubbsnubben dro hjem igår ettermiddag for å ordne litt i kjeller-leiligheten, han var heldig og skulle få litt hjelp av en kompis. Så ble det nok noe godt i glassene deres når de ble ferdige med det de skulle gjøre.

Etter ungene hadde lagt seg igår benyttet jeg sjansen til å kapre fjernkontrollen.. For den er tydelig barnas eiendel så lenge de er våkne. Men, da ble det jaggu min tur..Bikkja var strålende fornøyd med valget mitt, for så fort jeg slang med strøkent på sofaen, spratt hun opp og la seg godt tilrette i armkroken min :) Vet ikke helt om hvem av oss som koste seg mest jeg men....Det var utrolig deilig å bare ligge der med Luna i armkroken og ha fullstendig råderett over fjernkontrollen ;)

Idag  kommer gubbsnubben utover igjen, men vi/jeg reiser hjem igjen imorgen..Tidligvakt i barnehagen på mandag. Gleder meg til å treffe smått og stort igjen etter sommeren :) 

Tuppen og lillemor..

Hei fra campen..

Her startet dagen forferdelig tidlig altså...før 7 våknet jeg av to frøkner som skravlet og lo høylytt..De hadde det tydelig veldig koselig seg imellom...Gjeeeeesp...Jeg var vel ikke like fresh som dem for å si det sånn...Så jeg tok med meg dyna og puta og la meg på sofaen i stua...Ikke at det hjalp noe...for jeg hørte de like godt der. Endte med at den gode og snille gubbsnubben min valgte å stå opp med dem og "jagde" meg tilbake til soverommet...Ikke at jeg var så vanskelig å overtale at det gjorde noe da ;)

Selv om det blåste som tusan igår kveld ville de på død og liv bade..Selv gikk jeg i fleecejakke og prøvde å overtale dem på beste vis å vente til idag...men, neida...den kampen tapte jeg rimelig kjapt...Ned på stranda med seg ja...

Tuppelurene ivrige som få da...pakket hver sin sekk med bamser, skift og armringer...Og ikke minst hver sin solstol...veldig viktig altså....skal man på stranda, så skal man på stranda med STIL ;) haha, de var litt av et syn der de gikk nedover..Nede på stranda blåste det ennå mer enn ved husvognene...men ikke at det stoppet dem nei...Med frysenupper over hele kroppen gikk de i vannet...baset og hoppet rundt.. Mulig det er bare jeg som er pysete?! Haha, ikke tale om at jeg ville hatt duppa tåa mi i engang...Formiddagen idag har for det meste gått til å legge litt tilrette for dem, ofre litt hageputer..for her har det blitt lagd hytter og butikker av ymse slag ;) Vi har lagd smoothie sammen, og nå nylig lagde vi juice av restene av gårdsdagens salat, litt grønnsaker og masse deilig frukt. Mmmmmh, vesla vår glupsket i seg 2 glass på rappen..Venninna var litt mer skeptisk og hadde vel egentlig bestemt seg før smaksprøven at hun ikke likte den...sikkert veldig rart med så masse grønt i juicen. Kan jo forstå henne godt..Vi var også veldig skeptiske. Men, tro det eller ei...det smaker utrolig godt.

Nå  er det best å avslutte, butikken til jentene har åpnet igjen, så da må det handles litt stæsj ;)

Ha en fin  fredag og ikke minst, ha en herlig helg :)

Klem til dere. 

Lunsj og Pokejakt ;)

Hei fine du.

Idag ville gubbsnubben ta turen til Stavern..han foreslo at tenåringen og jeg kunne ta en liten Pokejakt, for det var sikkert mange fine "poster" der...Klart jeg skjønte at han hadde en skjult agenda...for aldri om han frivillig drar rundt med oss for å jakte på Pokémons....Han ville lunsje ;) luringen. Men, vi fikk fanget noen Pokémons også da såklart ;) Og tenåringen fikk økt litt level i no fight-greier...(jeg er ikke helt der ennå).

I Stavern er det en hyggelig restaurant som ligger nede på brygga og der har de sååååååå god fiskesuppe...Elsker den!!!! Nelly som hater fisk sleit litt da kan man si...Demonsrerte virkelig med å holde seg for nesa og gjemte ansiktet bak en serviett..Har aldri hatt problemer med fiskelukt tidligere, men hadde tydeligvis det idag...Men, men...vi spiste og koste oss likevel vi andre ;) Kanskje ikke det beste matbildet å vise frem da men...Ble så ivrig da maten kom på bordet at jeg glemte å ta bildet med det første ;) 

Tenpringen ikke veldig imponert over at mora vil ha bilde av han og meg på bloggen...så han måtte jo så klart tulle...ikke gadd han flytte på seg heller...so, you take what you get....Dette ble det beste bildet for å si det sånn ;)

Her på campen har vesla fått overnattings-besøk av ei venninne fra barnehagen..Noe hun har gledet seg til i hele sommer...idag kom endelig dagen her...to søte frøkner løper rundt her og leier hender.. Akkurat som tippen og lillemor..haha, så skjønne da :)

Snart klart for grillings..ønsker deg en god kveld videre. 

Når barna hjelper til

Hei fra camp :)

Her skinner sola og varmer så godt...bare litt synd at vinden blåser like ivrig som sola stråler. Idag har jeg vært så heldig å fått litt skjærehjelp av vesla. Hun var veldig spent på maskinen jeg kom ut på campen med igår kveld..Jeg lovte henne at hun skulle få hjelpe meg med den dagen etter..

Og det hadde hun jo ikke glemt må du tro... Det var noe av det første hun spurte etter når hun våknet idag :) Så etter søvnen var vasket bort og mor hadde fått i seg en kaffekopp...kreeeemt...to...så var det å sette igang..

Hun kikket rart når brokkolien og gulrøttene  kom på bordet...Var ikke så interessert å skjære dem...ville kun skjære opp frukten som skulle i. Innerst inne trodde hun nok at grønnsakene ikke skulle i juicen...Og skjønningene hadde store øyne når hun så at de faktisk skulle være med de også...Fin blanding av brokkoli, gulrøtter, epler, klementiner og nektariner. Hele skaftet til brokkolien ble faktisk med. Kjekt med en Juicemaskin altså...ikke stort som går til spille da gitt.. Ser kanskje i så veldig innbydende ut da...men, jeg lover deg at den smakte kjempe godt. Mmmmmmmmh, koselig og smaksrik start på dagen :) 

Kunne ikke dy meg...

Jeg er altfor utålmodig og impulsiv..jeg bare måtte teste den.

Som nevnt i forrige innlegg, så elsker jeg elektriske duppeditter og er alltid overivrig så fort de er i hus.. Denne gangen var det inget unntak. Ta det man har, ble vel egentlig greia  her...så det gjorde jeg..litt tomat, squash, agurk, gulrot og nektarin. 

Jaggu godt jeg kuttet opp alt på forhånd, for fy...den var kjapp altså!!! Svosj, så var det blitt juice på få sekunder.. 

WOILA, ferdig hjemmelaget juice, uten tilsetningsstoffer og sukker....Smaken??? Vel...for å si det sånn....jaggu godt jeg er helt fersk og har masse å lære ennå...har smakt bedre, men det sklei ned..

Tenker appelsin eller eple hadde gjort seg i den jeg...eller kanskje ananas? Mmmmmh, detta kan bli spennende. 

Lykkelig eier???

Hei på deg....

Idag har den kommet....og jeg glegruer meg til å sette fingrene i bruksanvisningen og ikke minst alle oppskriftene...Blir den en hit her hjemme, eller rett og slett en stor flopp???

Jeg har blitt anbefalt å lage min egen juice...og siden vår familie er en stoooor juice-forbruker...så tenkte jeg at dette var sikkert en god ide. Eller?? Et sunnere alternativ enn juicen man kjøper vil jeg definitivt påstå at det er. 

Om noen der ute har tips til meg er jeg evig takknemlig. Nå skal det jo også sies da..at jeg har en sånn "fetisj" på slike elektriske duppeditter, så jeg er stort sett aldri vanskelig å overtale/lure til å prøve det ut.

Her i huset er mor og spesielt barna glade i smoothier, så da passet det jo ekstra godt at det fulgte med en smoothie maskin i denne pakka ;) Joda, vi har allerede en smoothie-maker her hjemme, men da kan vi ta den med ut i husvogna, så slipper jeg å drasse den gamle frem og tilbake hele tiden... Kjekt ikke sant?! Jeg tenkte at selve juice-maskinen skulle få sin hedersplass på kjøkkenbenken (om gubbsnubben er enig da så klart) På den måten blir den sikkert hyppigere brukt...Men, som sagt så er jeg rimelig fersking på detta juice-greiene, men det skal bli sykt spennende å prøve det. Jeg har fått høre at man kan putte i masse deilige grønnsaker også, slik at man får i seg mer næringsstoffer. Og med vesla i hus, som periodevis HATER grønnsaker...ja, da er jo det en super måte å få lurt i henne litt ekstra ;) For juice, det ELSKER hun ;) Men, hun trenger kanskje ikke se på alt snadderet som blir puttet oppi hver gang...

Men, det kan jo bli en hyggelig happening på kjøkkenet, når barna kan kutte opp og hjelpe til med å lage litt forskjellige juicer :)

Idag  har jeg seinvakt på Joker, men regner med at jeg skal handle inn litt frukt og grønt...for denne maskinen blir med meg til campen..den skal testes og jeg håper ungene ønsker å være prøvekaniner ;) Etter jobb i kveld har jeg langfri frem til mandags morgen.. Snart starter barnehage og skole igjen..så de siste fridagene skal nytes max.

Fortsatt god sommer. 

Bitt av basillen...

Hvem hadde vel trodd?? Ikke jeg, det er nå helt forbaska sikkert...

Hvem ville trodd jeg skulle trodd at jeg noen gang skulle begynne med det forbaska Pokemon Go driiiiten??? Ikke at jeg hadde lastet det ned på mobilen min heller...Men, hver gang Victor (9 åringen) laster ned noe på sin ipad eller iphone, så kopieres det automatisk ned på min telefon..På den måten har jeg oversikt til enhvert tid om hva han prøver å laste ned...

Men, tilbake til dette spillet da...jeg fant appen på telefonen min her om dagen...og tenkte at jeg skulle sjekke greia ut..hva alle snakker om lissom...Joda, som sagt så gjort...Disse hersens pokemonene dukker jo opp overalt.. Og man bare MÅ fange dem...Den som er mest fornøyd med hele greia og stortrives med hele Pokemon Go konseptet??? Jo, det er bikkja det ;) For hun blir med på jakta rundt om kring..Hun går rundt og snuser og gjør sine bikkje-greier, mens husmusa får trimmen sin...samt at det blir fanget noen Pokemoner da :) Dobbel gevinst det ikke sant?! 


       

 

Tilogmed på jobben dukker de opp. Har sett at rett ved jobben er det stadig folk i alle aldersgrupper i parken, som vimer rundt med mobilene sine og gjør nettopp det samme som meg..Fanger Pokemons...bare jeg er en smule mer diskret..kreeeemt, håper jeg da ihvertfall...

Med prinsesse i heimen...

Du vet du har ei jente i hjemmet når fargene som gjentar seg er rosa, lilla og glitter....MASSE glitter...Helst skal det være glitter på absolutt alt.. Her hjemme er det inget unntak... Vår vesle frøken elsker kjoler og skjørt og kunne strengt tatt gått med det hele døgnet. Frøkna elsker sminke og neglelakk, smykker og sko...Ei skikkelig berte med andre ord...Utfordringen er det at jeg derimot er stikk motsatt....Jeg bruker minimalt med sminke, stort sett kun mascara..Skjørt er noe jeg som regel bruker når vi skal noe spesielt..Farger er jeg ikke særlig opptatt av, men vet godt hva jeg liker. Sikkert gørr kjedelig for mange.

Frøkna bet lenge neglene sine og vi har over lengre tid motivert henne til å slutte med det. Gulroten var neglelakk på fingerneglene om hun sluttet å bite dem. Nå har hun vært så flink over en kjempe lang periode, så da måtte avtalen endelig bli innfridd...Frem med neglelakken på kjøkkenbordet...skal si det var ei snuppe som kom som et lyn og satte seg klar til bords ja ;) Etter første laget var lagt, hadde ikke frøkna tid til å vente på at det skulle tørke da så klart...ivrigheten tok litt vel over kan man vel si...Jeg er som sagt ingen typisk prinsesse-mamma, så jeg hadde jo ikke neglelakkfjerner i huset...Så da klatter vi over bare ;) Så får det bli som det blir...Så tok vi strøk nr 2... 

Vesla ble fornøyd først når lag nr 3 ble lagt på...(glitter vøttø) veldig viktig..Og som ikke det var nok..så nærmest forlangte hun at jeg også måtte ha på neglelakk...Stoooor stas over kjøkkenbordet når mammśen beit i det sure eplet og klinte noe neglelakk over neglene sine..Kan vel si jeg var noe sjeleglad når jeg fant en gjennomsiktig neglelakk i boksen :) Prinsessa sa ikke hvilken farge mammśen skulle ha...så da ble det blankt ;) hehe.

Nå flyr hun rundt her i rosa prinsesse kjole og vifter rundt med både negler og slepet på kjolen...Stolt over den prinsessa hun er :)

Men, jeg aner en aldri så liten ugle i mosen her...snart kommer sikkert spørsmålet om hårflette....Wæææææ, der sliter jeg virkelig altså...eier ikke kunnskap om slike fletter..klarer kun kobraflette på meg selv..Jeg har tilogmed kjøpt flettemaskin til prinsessehåret, men også den sliter jeg med...Uff, vanskelig å være skikkelig prinsesse uten alt dette dilldallet altså...Nei, denne mora MÅ seriøst legge seg i hardtrening...fletter må læres og det ganske så brennkvikt!!!!

For hestehale og hottentott funker tydeligvis ikke lenger!!!  

 

Ha en finfin dag, her er det kveldsvakt som gjelder...

(men, først litt fletteøving) ;) 

 

God kveld..

Hei og god kveld i heimen...

Ble litt vel oppdatering fra denne fronten idag men...Pytt, det er sommer, kan det gjøre noe?

Her har det igrunn gått i ett siden jeg kom hjem fra jobb..Først var det middag på planen, før gubbsnubben og jeg stort sett har "bodd" nedi kjellerleiligheten..Kjøkkenmoduler er satt på plass, den ene benkeplata er på plass og vasken er montert :) Wiiiii, nå ligner det virkelig på en leilighet der nede :)

Snubben hadde kjøpt mer kabel til å trekke i veggene, men tror du fankern ikke at det manglet 70 cm da??!!!! Æsj altså!!!!! Så da blir det nok en tur til byen for å ordne lengre kabler da...BAH!!!! Så irriterende..når man er i full sving og "gira" for å komme et godt stykke videre, så mangler det vesentlige man trenger.. Ikke nok med det..men, Ikea hadde ikke sendt med kjøkkenvifta jeg hadde bestilt heller...Så da kan ikke veggskapene bli montert ferdig heller...Men, fy...Ikea skal virkelig ha for service altså!!

Chattet med de tidligere idag..og de tar kontakt med Bring imorgen tidlig..Så har Bring 48 timer på seg å finne den...Og hvis det viser seg at Bring ikke har den på noe lager, så bestiller Ikea ny til meg. Jeg vet ikke med deg, men jeg er imponert :) Særlig siden det er noen uker siden flatpakkeshiiiiiiten ble levert hjem hit.

Så da krysser vi fingre og tær for at Ikea ringer imorgen, med en lokalisert kjøkkenvifte ;) Vel, det var noen ord fra dagen min...her  går ferden videre ned i leiligheten for å hjelpe mr Handyman med det han trenger hjelp til.

God natt og sove godt :) 

 

 

Flatpakker....

Kan du tenke deg noe kjedeligere enn IKEAs flatpakker???? Bah....Nå er jeg snart verdensmester i disse flatpakkene altså....Vel, litt sånn nesten da i hvertfall...Føles sånn...

Gubbsnubben har drevet med kobling av strøm og lys til hybelleiligheten mens jeg har skrudd sammen diverse møbler som skal være der nede..De siste timene har jeg nesten gått på automodus med drillen..Men, fy så fint det vil bli der nede.. Kjenner det skal bli veldig godt når det er helt ferdig der...nå skal snart kjøkkenet monteres også :)  

Uff, syns litt synd på den mannen min da..som står der og holder på i timesvis..Nå har det vært ferie også da..vel, hver for oss vil jeg nesten si..Jeg og ungene hadde 2 uker mens gubbsnubben var på sjøen og han har hatt de siste 2 ukene mer eller mindre alene med ungene mens jeg har jobbet. Denne uken skal jeg jobbe 3 dager, så har jeg langhelg igjen..Og da blir det ikke noe hybel-jobbing, da er det campen som gjelder.

Vi har lovet vesla at hun skal få ha overnatting denne gangen. Gutta har hatt sin del av overnatting og dagsbesøk denne sommeren..Så det var på høy tid at hun fikk besøk også. Her er det straks natta for min del...ble vaktbytte på meg i morgen, så jeg begynner kl 8 istedenfor kl 14. Så da er det greit med noen timer på øyet :)

Sove godt og drøm søtt. 

Hjemme igjen.

Da var man hjemme etter en helg på campen. Denne helgen har det bare vært gubbsnubben, Victor og jeg som var der. Ja, også bikkja da såklart. Må innrømme at det var litt vel stille form min del. For all del...det er deilig å kunne bruke litt mer tid på kun et barn om gangen,,,sånn innimellom trenger man det. Victor har vært så heldig at han har fått vært på grotte-safari med pappa´n sin og en campingnabo. Han syntes det var kjempe spennende..litt redd for å treffe på flaggermus da..men, de så bare masse frosker der inne. Vi kom tidligere hjem enn planlagt idag..vesla hadde vært på overnatting hos min niese denne helga, men sønnen hennes hadde skadet seg på trampolina og var redd for at beinet var brukket.  Heldigvis så hadde han tråkket feil og beinet virket greit igjen etter en stund.

Etter vesla kom hjem tok vi turen til sykehuset for å besøke svigerfar. Jeg har ikke spurt han om å skrive om han, så av respekt for han, blir jeg ikke å skrive noe. Ikke annet enn at jeg sender han tusen millioner knusekoser :) Det var godt å treffe han idag og gi han en skikkelig god klem.

Her er det tid for middag...dagens lettvinte middag er bruschetta med hvitløk og skikkelig god olivenolje, salat med kylling, bacon og egg.. Mmmmmmmmh, passer fint i det fine sommerværet vi har idag.

Ønsker deg en fin søndag :) 

Blogges 

God morgen

Hei og god morgen til deg.

Skikkelig uvant å våkne til så stille morgen altså...det merkes at vi mangler 2 av ungene i helga...Jeg våknet først utpå formiddagen idag, 9 åringen kom ikke så lenge etter meg..Ingen vesla som har munndiare på morgenkvisten og som helst skulle hatt frokosten sin for leeeeeenge siden. Ingen tenåring som blir gretten fordi at de yngste krangler og bråker slik at han ikke får sove utover dagen...

9 åringen har sittet å holdt på med logoen han fikk til bursdagen sin siden han sto opp...sitter i stua og snakker med seg selv..full konsentrasjon for å få alt ferdig. Gubbsnubben hører jeg har stått opp nå..Så da er det sikkert på tide med frokost snart..Det var deilig å sove litt lenge idag, selv om ryggen ikke er så veldig glad i madrassene her ute..Senere idag skal gubbsnubben og 9 åringen på grotte-safari med en camping-nabo..så hodelykter er kjøpt inn for anledningen. 9 åringen gleder seg masse til det, syns det er litt skummelt også. Så da blir det bare bikkja og meg igjen her i husvogna :)

Snublet bare innom for å ønske deg en fin lørdag.

Kos deg og nyt dagen. 

Blogges 

41+9

Hei og god kveld...

Idag har det jaggu vært folksomt her hjemme...Gubbsnubben og lillemann har feiret sine bursdager med slekta..Vi serverte hjemmelagd sushi til dem som likte det og grillet pølser til resten..190 biter hadde jeg visst lagd....Må si jeg ble ganske så overrasket over hvor få som faktisk spiser sushi....kan du fatte...det som er sååååå godt?! 

Noen var flinke og smakte på det da, så da var jeg veldig fornøyd ;) Men, det er sinnsykt masse som er igjen...Pytt...det tar vi med oss på campen bare, så tenker jeg at de får vinger å fly med. Guttakrutt har fått feiret og begge virket fornøyd med dagen enn så lenge ihvertfall :) Her er vi straks på vei ut av døra...Vesla er hos min niese i helga, tenåringen har fetteren sin på overnatting her hjemme i helga..Så de eneste som reiser på campen nå er gubbsnubben, Victor, bikkja og meg :) Stille og rolig. 

Vi valgte å ha  stående buffet, enkelt og greit. Så slapp vi med borddekking og det hele ;)

Nå stikker vi, håper du får en knall helg. Kos deg masse. 

Sjarmøren min

Hipp hipp hurra for verdens aller beste gubbsnubbe. Mens resten av landet har flagget hengende på halv stang, ønsker jeg egentlig å henge flagget vårt helt til topps...

Idag minnes vårt land tragedien som skjedde på Utøya, samtidig som vi her hjemme ønsker å feire gubbsnubbens bursdag. Her hjemme tør vi nemlig ikke flagge på hans bursdag lenger..Vi er redd for hva naboene vil tro når vi flagger på en slik dag.. Heldigvis har vi en vimpel også...og den kan flagge på toppen. Det er det ingen regel på idag.

Men, jeg vil du skal vite gubbsnubben min, at hadde det vært opp til meg, hadde jeg vært oppe før hanen galte idag og heist flagget til toppen for deg :) 

Idag er det din dag, og jeg gleder meg til å feire den sammen med deg og familien vår. Du er den snilleste, hotteste og aller beste mannen jeg vet om. Du er min aller beste venn og du aner ikke hvor høyt jeg verdsetter deg. Du er morsom og har alltid noe sprøtt på lur. 41 er kun et tall..ingen begrensning :) Du har et stort hjerte med plass til mange, du er omsorgsfull og setter alltid andres beste før deg selv. Du er kunnskapsrik og er så flink å lære barna det de lurer på. Du er så tålmodig og tar deg tid til dem når de ikke forstår. Du er så rolig og trygg og skaper så god atmosfære rundt deg. 

Jeg kunne sikkert skrevet en hel bok kun om deg gubbsnubben min, men jeg er redd jeg ikke hadde hatt nok ark.

Gratulerer til verdens beste mann og beste venn.

Jeg elsker deg.

Knusekos fra konemor

 

Gubbsnubbens dag

Hei fine du.

Imorgen er det tid for å feire gubbsnubben her hjemme...da samles hele familien på begge sider for å feire gubben og junior sine bursdager. I den anledning har vesla og jeg vært avgårde og handlet inn litt stæsj til morgendagen.

Gubbsnubben og jeg bestemte oss i går kveld for å servere noe enkelt å tygge på i selskapet, han ville strengt tatt lage entrecôte til alle sammen, men jeg fikk overalt han til å la det være heldigvis...Vi blir såpass mange og jobben med det hadde blitt ganske så stor.

Og jeg må ærlig innrømme at jeg har på ingen måte lyst å stå på kjøkkenet og lage all den maten. Jeg vet det at han glatt hadde stått der med forkle og kokkelert dagen lang, men har man bursdag, så har man bursdag..Og da er det han som skal bli servert og ikke omvendt...syns nå jeg da.. Så da ble vi enige om å lage noe enkelt som muligens de fleste vil sette pris på..Valget falt på sushi :)))) Noe jeg ihvertfall elsker... De som ikke liker sushi, de blir servert noe så enkelt som pølser i brød ;) Mer sushi på meg i tilfelle, haha.

Snuppa her hjemme er overhodet IKKE glad i noe som heter fisk...hun kan til nød spise fiskepinner og fiskekaker....THATS IT...Så du kan tenke deg minen hennes da jeg gikk i fiskeavdelingen og fant frem diverse snadder derfra...hun jabbet i vei om hvor sterkt hun IKKE liker fisk, at hun ikke ville ha middagen imorgen og at det var dårlig gjort av meg å ikke tenke på hva hun ville like..Hun er en pannekake elsker, og ble ganske så skuffet for at pappa ikke valgte pannekaker til bursdags-middagen sin ;) Hun ble lettet da jeg fortalte at de som ikke vil ha sushi, kan spise pølser i brød istedenfor ;) Da var alt greit igjen. Resten av stæsjet ligger i fryseren og kjøleskapet. Jeg pleier å bruke laks, kokt scampi og crabsticks i rullene jeg lager. Sammen med avokado og andre grønnsaker, smaker det såååååå godt. Er så glad Roger har lært meg hvordan jeg skal lage det. Er jo sååååå enkelt atte. Jeg kjøpte spisepinner også...er litt spent på hvordan gjestene reagerer når de blir servert sushi med pinner ;)

Straks går ferden til siste kveldsvakt for denne uka...så er det noen gode fridager før arbeidsuka setter igang igjen :)

Ha en herlig ettermiddag. 

Blogges

Dagens outfit..

Det med dagens outfit er en skikkelig greie som slår an på disse bloggene jeg er innom hver eneste dag.. Så da tenkte jeg det at....siden alle andre kan legge inn dagens outfit...så kan jaggu jeg det også...

Jeg er riktignok ingen moteløve og kunne vel heller ikke brydd meg mindre om hva som er hot or not...Men, som sagt...kan andre det, kan jeg det ;) Enjoy.

Marineblått er dagens farge, vanlig bomulls t-skjorte her da altså og bukse..hva den er lagd av aner jeg ikke...den puster ikke stort ihvertfall....Ingen tvil om hva jeg skal i dag da vil jeg tro ;)

Kos dere i sola folkens..

Men, jeg skal kose meg på Joker Duestien. 

 

Blogges. 

Hipp, hipp hurra

Kjære, kjære Victor, gutten vår. 

Tenk at vi har vært så heldige å få deg som sønn nr 2. Idag fylte du 9 år, og den feiret du med en knippe av dine beste venner på campen.

Du er en samvittighetsfull og kjærlig gutt, du liker best når alle rundt deg har det godt. Du er empatisk og bryr deg om mennesker og dyr. Du er morsom og sprer så mye glede rundt deg med den rare humoren din. Den har du nok arvet fra din pappa og storebror..

Du ser ironien i det meste, kan være rapp i munnen om det passer inn. Du er ikke redd for å vise at du bryr deg, og du er ikke redd for å stå for dine meninger. Samtidig er du ikke redd for å vise følelser.  Du er en sterk gutt, liker å jobbe, jeg tror nok du blir en nevenyttig arbeidskar som pappaen din og morfaren din når du blir stor.

Du ser så opp til storebroren din og ønsker å være like kul som han. Men, det er du kjære Victor, på din egen spesielle og herlig måte. På mange måter er dere veldig like, samtidig som dere er så ulike. Du kan være både sta og egenrådig, liker så klart å ha rett, gir deg ikke helt uten videre.

Du er en fighter, det har du bevist fra den dagen du ble født. Flere ganger har du skremt oss på sykehuset når du har blitt lagt inn..Flere ganger har vi vært nær ved å miste deg. Men, sterk som du er, har du sloss og blitt frisk igjen.

Vi er så utrolig stolte av deg Victor, vi er så takknemlige for at nettopp du ble født på denne dagen for 9 år siden. Tenk at vi skulle være så heldige å få så fin lillebror til Remi. Ingen ord kan dekke hvor høyt vi elsker deg! Gratulerer så masse med 9 års dagen din gutten vår.

Knusekos fra mamma og pappa 

 

Blogges. 

Snart mandag

Hei fine du. Jaggu er det søndag og mandag står for tur...Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb..uniformen ble hivd av meg så fort jeg kom inn døra...og pysjbuksa er på..PHU.....skal si det var en effektiv dag på jobb ja...Maria og jeg byttet på hver time, slik at vi fikk litt variasjon på jobb idag, og det var mye bedre vil jeg si. Vakta fløy som en virvel ;) Når man jobber i butikk møter man mange artige folk altså... De fleste er veldig blide og hyggelige, mens det finnes alltid noen unntak fra "det normale". Idag troppet det opp en fin liten gjeng med ungdommer,,,tipper de var rundt 16 års alderen eller noe jeg...Mens de handlet vimset de rundt med hver sin mobil i hånda...Ingen tvil om hva de dreiv på meg igrunn...Alle har vel fått med seg releasen av Pokemon appen??? Haha...jeg måtte le når jeg så dem...Heldigvis hadde de humor og så det komiske i det..Det viste seg det at de faktisk var en stor gjeng som hadde samlet seg ute i Skien for å fange disse Pokemonene...Sønnen vår på 16 er visst nok ikke noe unntak..han også har fått feber´n :) Jeg humret og lo hele veien hjemover etter jobb idag...for langs veien hjem så jeg flere som vimset rundt med mobilene sine...Tydelig på jakt etter disse figurene :) Jaja, da får de frisk luft da i det minste...og mosjon..Og det er jo en fin kombo syns jeg :) Bildet lånt av Dagbladet.no. Slik ser det ut. Ser jo litt artig ut da, men jeg har ikke latt meg friste til å laste det ned..Tviler vel sterkt på at jeg blir å gjøre det også...Må være om Victor ønsker å gå "på jakt" eller noe da ;)

Her er det godstolen som gjelder resten av kvelden..16 åringen og jeg er har huset for oss selv..resten av flokken min er på campen og koser seg. Vi andre reiser utover imorgen kveld etter jobb.

Victor fyller 9 år på tirsdagen, så da blir det guttebursdag på campingen...Godgutten har bestilt bading og grillings på festen sin..Og det skal han få :)

Ha en herlig søndags kveld videre folkens. 

Blogges 

Urolig natt..

Hei og god formiddag...

Sovet godt? Det har ikke jeg...når jeg skulle legge meg igår var planen egentlig tenkt at jeg skulle finne meg en god komedie å se på før jeg stupte i seng..Ble det noe film da tror du? Neida....dumme meg sveipa såklart innom nyhetskanalen igjen...Og der satt jeg da..Klistret til skjermen..IGJEN...Tyrkia..Hva skjer med verden lissom...Så denne brødskalken fant ikke puta før 3 i natt...Da maktet jeg ikke mer.. Har ligget urolig hele natten og fablet om Nice og Tyrkia..Ryggen og hodet orket ikke ligge utover formiddagen heller...så jeg kastet inn håndkledet kl 8.30 idag...Og hva gjorde jeg? Joda, rett på nyhetskanalen igjen...Nice og Tyrkia florerer på skjermen...Over 200 drept i Tyrkia og Is hevder de står bak hendelsen i Nice. Jeg mangler ord, ingen ord kan på noen måte dekke over hva jeg føler over det som skjer i verden. IS vil skape frykt og jeg føler de er på god vei å lykkes. Man vet aldri hvor de slår til eller på hvilken måte de gjør det. Lastebilen i Nice er et vondt  bevis på det.

Jeg sitter igjen med empati for de berørte, samtidig som jeg blir sint, så fryktelig sint på at dette skjer. Frykten som sprer seg som et herpesvirus rundt i verden. Samtidig som jeg tenker på alle disse menneskene som det siste året har flyktet til våre Skandinaviske land...Har alle rent mel i posen? Ligger det mer skjulte og fremtidige hendelser i vente hos oss også? Urolighetene sprer seg i Skandinavia og større gjenger samler seg i storbyene...

Jeg undrer ikke lenger på om det smeller, men når....

God kveld

Hei og god kveld.

Hatt en fin fredag? Jeg har tilbringer mesteparten av kvelden på jobb med Nina idag...Ble overrasket når jeg kom hjem da :) Gubbsnubben hadde lagt igjen litt godsaker til konemor på kjøkkenbordet før han og de yngste dro til campen. Mmmmmmmh, lakris og sjokolade...Fin avslutning på en bra dag kan man si :) 

Mange av dere gjør helt sikkert som meg akkurat nå..sitter i godstolen og sløveŕn foran tv med nettbrettet i fanget. Taster litt på fjernkontrollen og sjekker om det går noe spennende på TV...Jeg fant ikke noe spes å glo på..Vurderte å se en film eller no på viaplay, men har ikke kommet så langt ennå..Satt å kikket litt på vgtv ang IS, men, fant ut at nattesøvnen min ikke ville ha godt av det i lengden...Har mange strofer ang hele greia, men de egner seg ikke på trykk for å si det sånn!!!!

Har ikke ord på hvor glad jeg er for at jeg bor i Norge, selv om det grufulle nærmer seg gradvis vårt land. En skrekkslagen tanke som stadig dukker opp, som jeg skyver fra meg like fort som den slår meg. Når det gjelder nyhetene om Nice som florerte på alle nyhets kanaler i går også...jeg satt lamslått og kikket på...Om igjen og om igjen..Idag har jeg så vidt hørt på nyhetene..orket ikke. Fatter ikke, klarer ikke forstå. En ting er ihvertfall sikkert...det frister meg overhodet ikke å sette meg på et fly å reise til land jeg lenge har hatt lyst å dra til. Selv om Norsk sommer er som den er, så får det heller være...ihvertfall for en god stund fremover...Bah...nei, jeg tror jeg finner meg en komedie å se på her jeg...får tankene på noe mer hyggelig før jeg legger meg..Jobben venter imorgen, så en god nattesøvn er å forakte :)

God kveld ønskes deg. Husk å gi en ekstra klem til de du er glad i :)

Klem til deg fra meg.

God fredag.

Hei og god fredag.

Idag kommer gubbsnubben og ungene hjem igjen fra Sverige, snakket med dem igår når de var på Liseberg.. Skal si de hadde masse spennende å fortelle om ja :) Victor eier ikke skrupler når det gjelder karuseller, så han var heldig å fikk kjørt mange av de største med storebroren sin. Nelly viser seg å være litt mer pysete enn de trodde, så hun hadde blitt litt redd i et par karuseller stakkars. Gubbsnubben fikk visst også prøvd seg litt sammen med Victor. Remi var snill og kjørte noen barnekarusseller med Nelly, sånn at Frank også kunne få litt opplevelser på turen. 

Hos denne dama er det arbeidshelg...nå skal jeg jobbe frem til torsdags kveld faktisk..Og så er det langhelg :) Tirsdag fyller Victor 9 år, så han gleder seg masse til feiringen sin. Han ville ha "beach-party" med grillings på campen, så det skal han så klart få :) Fredag fyller gubbsnubben år, så da blir det familieselskap for han og Victor her hjemme.

Håper du får en herlig helg, enten du er på land eller vann, eller ligger å koser deg på en sydenstrand :)

 

Blogges  

Torsdag...sjauedag...

Hei fine du.. Etter rundt 4 timers søvn, skulle man vel normalt tro at kroppen er helt død??? Men, neida...Får man ikke sove, så får man ikke sove...ikke noe å gjøre med det... (Muligens kutte litt ned på kaffe´n utpå kvelden) haha...Etter at min venninne dro på jobb ved 11 tiden, har jeg vært i full sving her hjemme...Jeg monterte en høy kommode sent i går kveld som jeg veldig gjerne ville ha på plass idag.  Oppdrag utført...Men, ville lissom ikke gi meg helt der..

Victor er og blir en skrotnisse (arvelig belastet etter min far) så der har jeg allerede benyttet sjansen til å tømme en hel søppelsekk. Junior er som kjent på Liseberg-ferie med gubbsnubben, så da må man utnytte mulighetens mens den er der ;) Vesla hadde ikke spesielt mye skrot, men fant litt der også. Men, kreeeeeemt....mitt eget skrot...kjenner jeg er nok litt arvelig belsastet jeg også gitt...men, en sekk er borte fra meg også...

Nå har jeg tatt en liten pause i ryddingen...før ALT av skuffer og skap i kjøkkenet går til dundas!!! Det som ikke har blitt brukt på evigheter, skal bort..Er litt begrenset på hvor mange drikkeflasker og matboksen man kan få brukt på en gang er det ikke??? Nemlig!!!! Bort med seg!! Det går heller til gjenbruks-avdelingen på fyllinga.  

Uff...nei, best å fortsette sjauen min her...lurt å ikke sitte for lenge..da finner man på andre morsommere ting å surre bort tiden på...

Ha en fiiiiiiin torsdag folkens. 

 

Blogges 

Huset for meg selv :)

Regnevær med torden og lyn...hva gjør vel det?? Jeg og bikkja har hele huset for oss selv et par dager...Da kan det gjerne bare bøtte ned for min del...Ingen unger som kjeder seg pga dårlig vær noen sted å finne...

Gubbsnubben har tatt dem alle med til Sverige for noen dager...der skal de få boltre seg på Liseberg og kose seg gløgg ihjæl...

Og jeg??? Jo, jeg skal jobbe og kose meg på min måte. Klart det er litt synd at jeg ikke kunne bli med på turen, men likevel...her sitter jeg å blogger med Spotify på bånn pine her hjemme...

Middagen står i ovnen og koser seg...Snart får jeg ei venninne på besøk som skal ligge over.. Jeg har fri imorgen, så vi kan sitte å kakle hele natta om vi ønsker :))) Herlig!!!

Mann og barn kommer hjem en eller annen gang på fredag, jeg skal jobbe hele helga og hele neste uke...

Så jeg regner med at gubbsnubben tar med seg ungene til husvogna etter de har fått pakket om litt her. Dette er første ferien på maaaaaange år han og jeg ikke har samstemt ferie...Men, sånn er det når man satser og sier opp jobben sin...Da får man jobbe det man har mulighet til ellers gjennom året.

Håper du har en fin ettermiddag, enten det regner eller sola skinner og varmer godt. 

Kjeder seg...

Fysj, ting kan fort bli veldig dyrt om man realiserer alt man finner på nett når man kjeder seg altså....Med så mange søke-muligheter, samt nettreklamer, spinner fantasien jaggu fort avsted. Idag har jeg jeg kikket på alt fra bobiler, hytter til hjemmebasseng og utleieboliger...

Skal si det er masse snadder man kan få kjøpt om man hadde hatt penger nok altså...Ikke det at jeg mangler noe som helst her i verden, men man kan drømme seg fort bort på nett på regnfulle dager.

Vel, jeg hadde vel ikke blitt lei meg om vi hadde hatt basseng her hjemme...(ikke nabo-barna heller vil jeg tro). Tanken er fristende, men skummel på samme tid. Man er ansvarlig for å sikre basseng på egen tomt for andres barn.. Klart vi skulle ha sikret det godt for våres barn, men jeg må jo samtidig si at jeg syns det er drøyt at man må passe på andres barn som kan snike seg bak i hagen og ta seg til rette når man ikke er hjemme lissom... Missforstå meg rett her altså folkens...jeg har ikke noe ønske om å ha en ulykke på samvittigheten min her lissom.. Men, tenk på de som ikke har barn og velger å lage seg et basseng i egen hage...så må de enten gjerde det inn eller ha forsvarlig "lokk" på bassenget sitt...slik at uvedkommende kan skade seg når de er så frekke at de bare forsyner seg.... Litt feil det også syns jeg. bildet lånt av basseng.no

Du må vel si deg enig at det frister med noe sånt i hagen? Sikkert en del jobb med rensing og slikt men...Men, likevel...Mmmmmh. (krogsveen.no) 

Den versjonen her....Den hadde virkelig vært noe...Ser så innbydende ut syns jeg..og tenker de badenymfene våres hadde trivdes som plomma i egget..Jeg har aldri vært særlig fan av badestrender siden jeg er så hysterisk for tang, tare og sjøgress...(holdt på å drukne da jeg var yngre og har vært vettaskremt siden). Så ingen av våre barn er særlig strand bortskjemte...jeg liker best ferskvann...så lenge det ikke er noe særlig med siv i nærheten...Bah...ellers bader jeg ikke.

Men, et basseng har jo ingen av delene :))

Fristende??? JUPP!!! 

Hjem, kjære hjem..

Åååååh, fy så deilig det var å komme hjem igjen...

Jeg har det bra på campen altså, med all den comfort vi ønsker, men det er jaggu noe eget med å komme hjem! Eneste aberet med hjemkomsten er all utpakking og ikke glem...KLESVASKA!!!! En hel søppelsekk hadde vi med hjem...Vi har vært på campen i 2 uker og vi har også vasket klær mens vi har vært der borte...Men, 2 sekker??!!!! Så da vet du hva jeg har gjort siden vi kom hjem idag...Nemlig!! Klesvask...You know that drowning feeling??? 

 

Og mens vaskemaskinen har gjort sin jobb, har jeg gått amok i klesskapet mitt her hjemme...PUUUH...det trengtes virkelig!!! Der var det ikke plass til en liten sokk engang..Men, nå er det luftig og deilig igjen der :) En søppelsekk med klær ble borte..Og det kunne helt sikkert blitt en  sekk til også..

Nå er siste rest i tørketrommelen, vesla er i seng for en stund siden..tenåringen øvelseskjører, 8 åringen har funnet wifien og koblet seg ut av verdenen for en stund...Bortsett fra tørketrommelen som buldrer i bakgrunnen, er det helt stille her hjemme....Mmmmmmmh... idag var det utrolig deilig igrunn...Resten av kvelden blir det sofakos..Til uka venter jobb igjen for en liten periode, før ferien igjen er igang.

Ha en fin søndags kveld der ute. 

 

Blogges 

Denne helgen..

Hei og god søndag til deg. Hatt en fin helg?

Denne helgen har vært skikkelig kosehelg altså :) Gubbsnubben og jeg fikk lånt oss en kano av en camping-nabo igår og tok med de yngste på en kosetur her på Torpevannet. Flaut å si det men...dette var min første tur rundt på Torpa siden vi flyttet hit for 8 år siden...Men, bedre sent enn aldri sies det jo ;) Ungene storkoste seg og det samme gjorde gubben og jeg. 

 Nå får jeg sikkert tyn siden vesla ikke sitter med redningsvest i kanoen..Sant er at vi hadde ikke vestene våres med på camp, men fikk låne noen av camping-naboen vår her ute..Men, han hadde ikke en som passet til vesla. Så hun hadde armringer og flytering på seg. 

Og feil nr 2...gubbsnubben sitter uten vest han også...Og helt ærlig, det samme gjorde jeg..vestene lå ved føttene våres...Ikke annet enn latskap er unnskyldningen der...Første stoppested skulle bli denne holmen hvor alle måkene oppholdt seg..de ble ikke særlig fornøyde med besøket de fikk...Men, måkene var gjestfrie de og forlot holmen til vår disposisjon ;) de tenkte nok vi var sultne etter turen og etterlot seg en liten overraskelse til oss. Victor ble ganske så fascinert av den døde måka og ville veldig gjerne studere den litt nærmere, mens frøkna brakk seg av lukta...så du kan jo tenke deg selv hvor godt det luktet...

Vi gikk litt lengre bort fra den døde måka, for barna hadde så stort ønske om å bade litt før vi skulle padle videre innover. Siste stopp på turen var demningen på Torpevannet..Da går det ikke an å padle lenger..Ungene var visst varme igjen og ville så fryktelig gjerne bade igjen :) Syns de var tøffe jeg..kastet seg ut i vannet som ingenting..mens gubbsnubben og jeg satt tørt og godt på land og kikket stolte på ungene som boltret seg :) Etter endt padletur og ungene hadde fått lørdags godtet sitt, lagde vi voksne et lite langbord med Reidun og Roger og koste oss med reker..Mmmmmh, utrolig deilig og ikke minst en utrolig koselig avslutning på dagen. Senere på kvelden når barna var i seng, gikk vi på et nabofelt for å være litt sosiale, de hadde arrangert langbord med diverse mat (en tradisjon de har vært år). Bilder av det egner seg ikke på bloggen ;) haha. Neida, mobilen lå i husvogna, så jeg hadde ikke noe å ta bilder med.

Idag  vender vi snuta hjemover for noen dager, gubbsnubben tar med seg ungene til Liseberg mens jeg skal jobbe. Må innrømme det skal bli litt godt å komme hjem også...borte bra, men hjemme best..

God søndag til deg.

Vi snakkes.

Gubbsnubben på plass i heimen.

Hei og god torsdags kveld. Dagen idag har vært ganske så fin. Ei venninne og vårt søte lille fadderbarn Aurora kom på campen idag. Kjempe koselig å se dem igjen. Kjære vene så stor Aurora har blitt siden sist. Flere ordlyder har hun lært seg :)

Været har vært ganske greit igrunn..litt av og på med sola innimellom bare..Vinden ødelegger litt da men..Men, fleece kan man bruke hele året ;)

Beste med dagen er at gubbsnubben har kommet hjem fra jobb og klar for ferie :) Endelig hans tur også. De yngste barna ble elleville for å se han igjen. Bikkja hylte og skreik når hun så "pappa" ved bilen..Kunne ikke komme fort nok til han stakkar. Ungene har sittet som klistret til gubbsnubben siden han kom hjem. Småkrangler om oppmerksomheten hans ;) Jeg nyter at de har fått en annen å klenge seg på for en liten stund ;) sitter her i godstolen med beina høyt.

Alt er som det skal igjen, gjengen min er samlet, nøyaktig slik jeg elsker å ha det :) 

Latskap eller bryr man seg bare ikke?

Hei fine du.

Dagen idag har enn så lenge vært ganske så bra. Startet med deilig solskinn før det kom en akutt regnskur..Den gikk like fort over som den startet...Men, nå tetter det seg til igjen og vi venter bare på smellet. Er så kjekt med gode venner på camp altså..idag fikk jeg servert min sommerfavoritt hos naboen...mmmmmm, gresk salat..deilig! Snakk om god lunsj :) 

Etter lunsj tok kompisen min og jeg med oss ungene ned på stranda for å ta et lokkende bad når det varmet som det beste på dagen idag..Men, fristelsen gikk fort over når vi kom på stranda altså...

Stranda gror igjen, og stranda er ikke like innbydende som den pleier å være må jeg dess-verre innrømme. Jeg har ikke duppet kroppen min denne sommeren, og det fristet ikke noe mer når det så slik ut heller. Jeg er ikke pirkete av meg til vanlig altså, men jeg syns det er veldig synd at det ser slik ut på stranda vår. Særlig når det også er teltgjester og andre camping-gjester her iløpet av sesongen. For det er egentlig en veldig fin strand vi har her. Og ikke er det mye som skal til heller for å gjøre den innbydende. Man kommer langt med kantklipper og hyppig plenklipping. Flere av oss faste trives ikke på stranda her lenger og det smitter over på barna her også. Flere av oss har mindre barn som ikke kan være alene på stranda og siden vi voksne ikke liker å tilbringe tid der nede mer enn vi må, så får ikke barna det heller.. 

Nå blir jeg helt sikkert stemplet som campingens hurpe, men det får bare være. Jeg skriver bare det mange ikke liker  å snakke høyt om her ute.. Hva er det verste som kan skje da? At det faktisk blir ryddet opp der nede? Eller at jeg er og blir hurpa på camp? Uansett hva man ville tenke eller mene om meg...tror du det bryr meg stort? Jeg og de fleste andre her på campen betaler faktisk for plassen vår...

Og noe syns jeg faktisk vi kan kreve for de pengene vi betaler....
 

Hei fra campen

hei fine du. Idag er ikke dagen for å klage, den saken er ihvertfall klar. Våknet til solskinn og en sol som varmer. Omtrent ikke vind idag, så det er fantastisk deilig.

Her på campen er det fullt hus med smått og stort. Vi er 2 voks e, 3 tenåringer og 3 småttinger. Niesen min Carina og hennes sjarmør på 2 år kom igår ettermiddag på overnatting :) og tenåringen her har et par kompiser på overnatting. Lenge leve telt sier jeg bare ;)

Men, det er utrolig koselig med besøk da. Barna har alt vært badenymfer og plasket i vannet. 

Sjarmøren Liam tyvstartet litt med badebalja her på verandaen da :) Badingen er nok langt fra ferdig for denne dagen vil jeg tro. Men, det er godt med en liten hvil når man er en liten herremann. Ifølge ryktet her på campen, så er flytebrygga omsider på vei ut i vannet og DET er noe som gleder alle ungene her ute.

Håper du har en herlig dag, kos deg masse.

Stor klem til deg

Helga..hvor ble den av?

Hei fine du.

Denne helga fløy jammen meg fort avsted.. Ikke har jeg gjort noe særlig heller...tiden flyr med hyggelig samvær sies det jo. Og samværet her ute er det ingentingen å klage på ihvertfall :)

I helga har det stort sett regnet jevnt, med unntak av noen få lysglimt av sola. Så det har blitt litt shopping kan man vel si...Victor sin garderobe har fått litt påfyll. Kjære å den gutten vokser...så det var på høy tid han fikk seg noen nye bukser. Ellers har vi kost oss med sushi og ost/kjeks med naboene våres her ute. Reidun og Roger :) Tenåringen har vært hos en kompis hele helgen, så han er lykkelig over det. Skjer ikke særlig ting her ute for ungdom i hans alder dessverre. De minste her har kost seg masse da..regn eller ikke. Legger ved noen bilder fra helga på campen.

 Bakken var plaskevåt etter flere dagers regn, men...sola var tross alt oppe...og da bare MÅ det bades ;) Hjemmelaget på camping...mmmmmmh, sinnsykt digg altså. Rester av sushi dagen derpå, sammen med ost og kjeks..samt italienske oster og pølser...Noe som passet for alles ganer :) Ingen tvil om man ble mett eller ikke nei...Du snakker om stinn....

Håper du har hatt en like fin helg som meg.

God søndag ønskes deg.

Imorgen står IKEA for tur :)