Goooooood freeeedag

Ny helg, nye muligheter....det er det vel lov å si? Jeg syns det..denne uka her har jeg virkelig lengtet etter helga...Det ble bare 3 dager jobbings denne uka, resten av dagene har forekommet i liggende stilling på sofaen mens ungene har vært i barnehage og skole..jeg var på jobb idag, men jeg var glad jeg hadde pakket med meg paracet´n ja..Halsen er hoven og sår, men hva kan man vel gjøre med det.. Paracet tar det verste...og resten får man bare tåle ;)

Samma det...nå er det fredag og jeg er klar for fri. Gubbsnubben lander snart på Torp fra Bergen og kjenner jeg han rett, er han like klar for helga som konemor er. Vesla er heldig og skal på overnatting hos ei venninne i natt. Junior har flydd ut døra for lengst til noen venner...og tenåringen ventes straks inn døra fra videregående..Han skal også på overnatting denne helgen forresten. Imorgen skal junior og gubbsnubben på krabbefiske med en kompis av oss...Skulle hørt det gladbrølet hans isted når jeg fortalte han det :) Kjære vene altså...Junior er en fiskegutt, ELSKER alt som har med sjøen å gjøre, så dette er virkelig noe han har hatt lyst til lenge.

Ivar,, I love you, takk for at du tar med guttakrutt på tur imorgen. Håper dere får en skikkelig fangst :)

Nei, nå er det tid for å levere vesla ned til venninnen sin her...hun står å tripper i gangen..skoene var på for lengst...selv om jeg sa vi skulle dra kl 17 ;) haha, skikkelig stas dette her altså :) Håper dere alle får en knakende flott helg.

Nyt den og kos dere max.  

Tortilla-lefse med en tvist...

Alle her i huset spiser taco...og noen av oss elsker taco...(meg). Med en 5 åring ved middagsbordet er det vel bikkja som er mest glad når vi går ifra bordet..for halve maten til vesla ligger spredt utover..Bikkja får stående buffet med andre ord...

Men, så leste jeg bloggen til pappahjerte..og der hadde de tydlige samme utfordringen som her hjemme...han hadde et lurt knep for at det skal bli lettere å spise disse lefsene...UTEN at maten faller i gulvet.. Med poseklype!!! At jeg aldri hadde tenkt på det sjæl... 

Så her om dagen bare måtte jeg prøve det ut på vesla. Vi hadde ikke taco riktignok, men wraps med kjøtt og grønnsaker...Det blir jo det samme prinsippet som taco. 

Og det funka som snus det altså !! Bikkja var ikke like fornøyd som tidligere da men...Men, det var vi andre..for maten holdt seg på riktig plass. :) Så det trikset skal brukes igjen skal jeg love :) Takk til pappahjerte for tipset. 

Svelget piggtråd...

Vel, det føles ihvertfall sånn ut i halsen min for tiden...etter å ha vært sånn småforkjølet i over 2 uker, tenkte jeg at jeg ville slippe unna "høstsyken"

Men, den gang ei...så her ligger jeg på sofaen, under teppet med tekoppen ved siden av meg..

Hele greia begynte vel egentlig med at vesla fikk i seg noen bassilusker fra barnehagen..smittet junior...som da igjen smittet gubbsnubben..Forrige uke var han pjusk...og er igrunn pjusk fortsatt....med en litt sånn småsexy whiskey-stemme...haha..Vi tenkte at hvis vi sov hver for oss mens han var hjemme,  ville jeg slippe unna alle bassiluskene.... In my dreams...Enn så lenge har resultatet blitt til to dager hjemme fra jobb med feber og ekstremt sår hals...Noe jeg overhodet ikke liker..Men, jeg vet ikke hvordan jeg skulle maktet..det gjør vondt bare jeg klør meg på kroppen..

Jeg har dårlig samvitthet for barnehagen jeg var leid inn i..Men, satser sterkt på å være på jobb igjen på fredagen!

I ettermiddag fikk jeg en gladmelding fra herlige Tonjemor.. ;) hun ville leie meg inn i verdens beste barnehage de to neste ukene..Wiiiiiii, kan tro jeg ble glad!!!!! Og ikke nok med det, men jeg skal jobbe på avdelingen hun jobber i også . Og det gleder jeg meg masse til. Småbarnsavdelingen :) det blir koselig det!!! Så frem til neste uke, skal jeg pleie kroppen og bli god som gull igjen...

Og det beste stedet å begynne er vel sofaen her hjemme ;) 

  

Når man så gjerne skulle vært delt i flere...

Hei og god mandags kveld til deg :)

Dagen idag har flydd avsted fortere enn jeg har klart å henge med ihvertfall...Først jobbing til 16, før turning med vesla kl 17. Junior måtte være hjemme fra rulleskitrening idag siden han hadde vært hjemme syk fra skolen idag. Han har hatt feber i helga, men virker i god form igjen idag heldigvis :) Telefonen og meldingene har ikke stått stille hos meg idag...Hver gang jeg fikk sjekket telefonen min på jobb, var det flere meldinger og ubesvarte anrop om jeg kunne jobbe hos dem. Bare idag var det 3 henvendelser fra samme barnehage, 2 anrop fra en annen barnehage og 3 anrop fra vikarbyrået jeg er registrert i....

Så idag skulle jeg virkelig ønske meg et par kloninger av meg selv...Jeg skulle mer enn gjerne stille opp for barnehagen vesla går i, for det stortrives jeg! Har sagt det før og sier det gjerne flere ganger..Den gjengen med personal som gjør arbeidsdagen en fryd å være på. Alltid et blidt fjes å se, alltid råd og tips å få. Og for ikke glemme barna som fyller dagene med mange morsomme uttalelser, kreative ideer, rampestreker og latter..Du snakker om en plass man virkelig gleder seg til å komme på jobb :)  Denne uka her har jeg ikke mulighet å jobbe der, jeg er leid inn i en privat barnehage, de er en fin gjeng de også med smått og stort. Men, der har jeg ikke vært så lenge ennå og er langt fra så godt kjent som jeg er i vesla sin.

Imorgen reiser gubbsnubben tilbake til Bergen igjen..og blir borte til fredag...Ungene og jeg fortsetter ukedagene som ellers, men gleder oss alltid til pappsen kommer hjem igjen :) 

Heeeeeelg..

Hei og god morgen...

Måtte bare snuble innom for å ønske deg en riktig god morgen. Bare en vakt igjen nå, så er det jaggu meg helga igjen!!

Gubbsnubben er pjusk her hjemme..men, likevel hjemme ;) Og det likes sterkt. Ikke at han er pjusk så klart, men at han er hjemme hos oss :)) Snart flyr jeg ut døra til formiddagsvakt på Joker Duestien...og etter den, da er det HELGA altså!!! God helg til til deg, kos deg med hva enn du ønsker å gjøre..God arbeidshelg om det er det du har..Nyt de dagene du har fri evnt...det skal jeg ihvertfall gjøre :)

Så blogges det nok snart igjen. Klem til deg.

jaggu var det kveld igjen....

Hei og god kveld i heimen...

Kjære vene...onsdags kveld allerede...syns ikke dagen rekker å begynne skikkelig før det er tid for kveldsmat her hjemme jeg...Dagene flyr avsted fortere enn jeg rekker å henge med. Som dere sikkert husker, så er jeg alene hjemme i ukedagene for tiden siden gubbsnubben har landperioden sin i Bergen for tiden...med andre ord...kun hjemme i helgene..Og den overgangen der syns jeg er hard altså..

Jeg er bortskjemt som har en mann hjemme i 4 uker i strekk (stort sett) og 2 uker på jobb. Men, nå er da landperioden hans i gang for fullt...og er jeg riktig uheldig, så blir den å vare i ca 9 mnd!!! Jeg er "privilegert" som kan velge min hverdag og om hvor mye jeg ønsker å jobbe mens han er på jobb..Hjemme er det 3 barn og hus som trenger sitt og jeg må vel innrømme såpass at jeg kjenner godt at jeg ikke er ei ungfole lenger..Men, jeg elsker jobben min, ungene og kollegaene mine og ville ikke byttet dem bort for alt i verden. Og hadde det vært opp til meg, hadde jeg mer enn veldig gjerne vært der hver eneste ukedag, hele året :) For makan til gladgjeng skal du måtte lete vel og lenge etter!!

Dagen idag har foregått med 5 åringene i barnehagen, det er brannverns-uke, så da er brann så klart et hyppig tema om dagen. Vi har klippet og limt sammen brannbiler idag, vi har hatt "brannøvelse" med slukking av "brann", øvd på 110 sangen og kastet brannblink. Imorgen er det brannalarm med utrykning fra brannvesenet som står på planen og 5 åringene får mulighet til å sitte i brannbilene. Tenker jeg blir storstas for dem ;) Jeg har såklart tatt på meg en langdag imorgen igjen...Tidligvakt i barnehagen og så kveldsvakt på Joker... Tidligvakt på Joker på fredag...og da er det jaggu meg frihelg...Og du kan tro jeg skal nyte den :) Ingen planer annet enn en bursdag vesla skal i på lørdag...litt nedpakking på campingplassen bare...Men, det tar vi som en formiddagstur med grillings tenker jeg :) Blir ikke sent i seng på meg idag kjenner jeg...puta har ropt på meg et par timer allerede..men, syns det er vel drøyt å legge seg kl 19 lissom...

Nister er smurt, morgendagens klær for ungene ligger klart...og snart sitter jeg med fjernkontrollen vel plassert i lanken..

God kveld der hjemme, og sov godt når hodet treffer puta :)

Klem til deg

Lenge siden sist...

Hei og god mandags kveld...

Ja, da var nok en dag på veis ende da...og ny uke i gang...Her har det gått i husrengjøring av ymse slag, klesvask..Idag har jeg hatt fri (eller valgte å ta fri) Ble spurt om å jobbe idag, men jeg kjente på kroppen etter arbeidshelg at idag kunne det være lurt å takke nei. Det har gått i mitt tempo idag og jeg kjenner at det var utrolig godt idag.

Jeg har vært på kaffeslabras hos pjuskeruska Reidun idag også..stakkars, hun sitter der men armen/skuldra helt i ro etter operasjonen for kort tid siden. Ser det tydelig på henne at hun har vondt stakkar.

Vesla har vært på turning i ettermiddag og var stolt der hun hadde på seg turndrakta hun fikk til bursdagen sin. Victor har vært på rulleski-trening..litt deilig at ungenes fritidsaktivitet er på samme dag egentlig...så er man lissom ferdig med hele greia for uka ;) Hadde et lite røsk i kjøleskap rett isted...og fant ut at det var på tide å finne frem en "gammel kjenning". Hadde endel frukt og grønt som ikke lenger fristet å bruke til vanlig matlaging...så da bar det frem med juicemaskinen...

 

 Altfor lenge siden sist jeg brukte den...Må seriøst bli flinkere til å legge unna litt til den. Det blir jo såååå godt!! Victor smakte på den før han la seg...terningkast 7 fikk jeg visst...og den ble godkjent til nistedrikke imorgen ;) Så nå er mat og drikke klart i nisteboksene til i morgen klart i kjøleskapet.

Idag blir det tidlig kvelden på meg..Jobbedag imorgen :) Men, i en annen barnehage enn den jeg pleier.

Håper du får en god kveld og ikke minst, en god natt :) Klem fra meg. 

 

Barneselskap...og mamma-pleie...

Hei og god lørdag til deg.

Puh....denne dagen er ved veis ende...og jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt glad for det..

Sitter på verandaen i kveldssola og nyter "stillheten" med en god kopp kaffe. Mangler bare fotskammel nå igrunn, så hadde lykken vært komplett..Idag har dagen gått non stop fra kl 8..Jeg jobbet først på joker fra 8-13, så bar veien til barnehagen til vesla for å ta imot hennes bursdags-gjester kl 14.

En glad og energisk gjeng som virkelig var klare for å feire prinsessa vår :) 8 ble de totalt...det var 14 som var bedt, 2 meldte avbud og resten hørte vi aldri noe ifra (noe som er fryktelig irriterende!) Man kjøper inn og baker til en hel bataljon, livredd for å ikke ha nok til alle. Så ender man opp med mer enn nok likevel...i tillegg til at halvparten ikke ble spist i det hele tatt.

Tenker det er en glad gjeng av personale som kommer på jobb mandags morgen..for i kjøleskapet står resten av kakene og venter på dem. (Kos dere Tonjemor ;) )

Vesla virket henrykt over selskapet sitt på tross at hun savnet noen av vennene sine, hun ble henrykt over de fine gavene hun fikk og lekene vi arrangerte på festen. Vi hadde danseleken, gjemsel og limbo..Marcus og Martinius ble spilt på full guffe og alle jentene danset og hoppet vilt. Den som hadde hatt all den energien sier nå jeg bare... Gubbsnubben har reist på reunion med ungdomsskolen, så her er godstolen og fjernkontrollen miiiiiiin resten av kvelden :)

Vesla er "høy" på godsaker og gaver, sitter på kjøkkenet og synger av full hals og styrer med noen av gavene hun fikk idag. Og jeg har full nedtelling til at noen av barna skal legge seg for kvelden ;)  (er lov noen ganger det vel?) Ble ikke tatt så mange bilder fra festen idag, glemte det helt igrunn..kun 3-4 stk..Jeg kaster inn håndkleet resten av kvelden...tenkte at et lite bad kunne gjort seg...en aldri så liten "pleie mamma" time syns jeg er vel fortjent idag...Levende lys, cola og boblebad....mmmmmmh, kjenner at det virkelig frister idag.. Og TV--kveld etter det.

Jupp....det er en god oppvarming for søndagsvakta imorgen ;)

Ha en fantastisk herlig lørdags kveld alle sammen.  

Et lite livstegn...

Hei fine du.

Vært lite oppdateringer fra denne fronten de siste par dagene dessverre. Dagene og kveldene har gått i ett med jobbing og klargjøring av hybelleiligheten nede. Idag hadde gubbsnubben første dagen i Bergen...og han blir å pendle hver uke i altfor mange måneder fremover...BAH!!!!

Jeg hater virkelig den landperioden hans altså...Men, lite jeg kan få gjort med det...er bare å bite i det og holde ut. Jeg er vant til de periodene, men trenger ikke like dem av den grunn..

Flinke meg hadde kikket feil på turnuslista til Joker, så jeg hadde klart å dobbelbooke meg idag..dermed ble det først jobbing i barnehagen, og så på Joker etter det...kjenner det prikker i beina fra tærne og opp til knærne...Kvelden er langt fra over fra min side...jeg har arbeidshelg og barnebursdag denne helgen..så det er bare å henge i. Kaka står i ovnen og kan pyntes klart imorgen kveld. (Har seinvakt i barnehagen imorgen). Gelén står til kjøling, og snart klart til å porsjonere i glassene...Jo mer jeg kan klargjøre idag, jo bedre ;) Vurderer å smelle igang muffinsene også når jeg først har ovnen igang...Misstenker dette kan bli en sen kveld før hodet treffer puta altså...

 Imorgen kveld skal vi pynte barnehagen som vesla skal feire bursdagen sin i. Hun gleder seg vilt til å feire med vennene sine :)

Nei, det er vel best å fortsette her...Ville bare innom for å si hei. Ha en fin kveld og ikke minst..God helg i morgen :) 

Hipp hurra for husets prinsesse

Hipp, hipp hurra for husets prinsesse som fyller 5 år idag.

Kan tro det var ei spent frøken strøken som våknet idag morges. Ned kom hun i nattkjolen, listende inn på stua hvor det lå en haug med pakker klare og ventet på henne. Bursdagssang ble sunget til hennes store fryd...tydelig å se at dette hadde hun gledet seg til altså.

Idag valgte prinsessa å ta fri fra barnehagen, hun ville heller bli med meg på byen og kjøpe inn diverse ting til barneselskapet hennes som er til lørdag.

Idag bestemte bursdagsjenta at vi skulle ha pannekaker til middag (hennes favoritt) og har man bursdag så bestemmer man middagen her i huset :) I ettermiddag/kveld har vi hatt gjester på kaker og kaffe..Og på sengekanten i kveld fortalte hun hvor mye hun hadde kost seg i dag.

Hun har vært så utrolig heldig, fått så mange fine gaver. Lego, kitt, sykkel, sparkesykkel, masse fine klær, penger. Ei fornøyd lita jente med andre ord :) 

Legger ved noen bilder fra dagen til husets prinsesse. Huset er ryddet ferdig etter dagens feiring...og nede venter hybelleiligheten på litt ryddings.. Flisleggeren har vært der idag og lagt gulvet på badet..imorgen skal det fuges. Gubbsnubben og jeg skal pakke ned all verdens verktøy, rydde i garasjen og gjøre plass til verktøyet der. Og snart....veeeeeldig snart, skal alt vaskes og klargjøres til at nevøen vår kan flytte inn :)

Og gubbsnubben min? Han skal endelig få tid til å gjøre de tingene han selv ønsker å drive på med ;) (for en god lang stund ihvertfall ;) ) haha, neida..bare tulla. Ingen prosjekter her i heimen...ennå..

Dagen idag..

Hei og god kveld til deg.

I kveld har jeg ikke mange ord å skrive...tenkte heller å dele dagen i bilder..Ikke at vi har gjort stort idag...vi har vært ute å spist middag mens Victor var i badeparken i Langesund i bursdag. Ellers er det bursdagsforberedelser her hjemme for vesla som fyller 5 år på tirsdag.

Bildene taler for seg selv...Jeg er INGEN baker... ;) men gjør et tappert forsøk...

Resten av kvelden min går vel igrunn til å pynte den såkalte kaka...lyse rosa blomster hadde jeg vel tenkt meg...vi får se...Verre enn det den er kan den vel neppe bli..... Wish me luck ;) 

Treg og tungvint retur...

Hei sveis.

Har du noen gang vært på SKiens nye "gullgruve" XXL?? Vi var innom der idag for å se om vi kunne finne noen gode scoop..(som resten av Grenlands-folket de siste dagene). Endte opp med en Bergans softshell jakke til Victor, et par Nike sko til tenåringen og litt annet rask.

 Når vi kom hjem så jeg på kvitteringen..og der sto det at jeg hadde betalt 300kr for mye for Bergans jakka til Victor..Noe som ergret meg noe hinsides! Så da var det bare å sette seg i bilen da...og kjøre tilbake til Skien..Tenåringens Nike kunne godt være en halv str større, så jeg tok de også med meg.

Vel tilbake i butikken, fant jeg frem riktig skostørrelse og stilte meg i den sykt lange køen for å bytte skoene og få tilbake de 300 kronene. Men, var det så enkelt tror du?! Neppe! Nei, for da måtte jeg gå tilbake til skoavdeligen for å få en retur-scannings lapp. Ja, så gikk jeg dit da...sto vel og lenge ved disken der, men ingen ansatte å se noe sted. Så etter litt leting, fant jeg endelig et menneske...Da var det bytting av disse skoene når det var registrert, viste jeg frem Bergans jakka jeg hadde betalt for mye for..Nei, da måtte jeg ta med meg den til tekstilavdelingen....for det kunne jo ikke skoavdeligen gjøre noe med..Så var det å finne den avdelingen også...Da jeg kom frem dit, fikk jeg en scannet kvittering som bevis på "klagen", så måtte jeg tilbake til kassa for å kunne få tilbake pengene mine...Så var det den laaaaange køen igjen da!!! Så et lite bytte og retur av litt penger tok totalt 40 minutter for å få gjennomført...I tillegg til 20 minutter hver vei med bilen.

Så for meg kan xxl få være xxl for min del. Jeg mistet all "glede" og kjøpevilje i hele butikken. Altfor tungvint hvis impulskjøpet slo feil. Greit med fornøydgaranti og at man fritt kan returnere varen man har kjøpt seg. Men, forvent deg et hav av tid i de ulike avdelingene de har.

Nei, takke meg heller til G-sport i Porsgrunn altså. 

Må være en ekspeditørs drøm...

Hei fine du.

Tiden etter jobb har virkelig flydd avsted idag. Etter middagen var spist og ryddet bort kjørte vi vesla til ei venninne fra barnehagen for en etterlengtet playdate. Vesla trippet ned til bilen og kunne ikke komme frem fort nok ;)

Synne er ei venninne som har gått i barnehagen med vesla siden de var 2 år, og vi har prøvd å få til en playdate tidligere, men har bare ikke fått det til..før nå. Nå skal det vel også sies at begge jentene har vært veldig sjenerte på hver sin måte og har ikke helt våget å være alene hos hverandre tidligere. Men, etter å ha vært i mange felles bursdager alene, er det ikke skummelt lenger ;) Gubbsnnubben og jeg hadde en deal idag...idag var snubbens store shoppedag hadde han bestemt seg for...og jeg måtte bli med som "støttekontakt", eller bærehjelp...kall det hva du vil ;) Vi hadde 1 time og 40 minutter på oss før vi måtte hive oss i bilen igjen for å hente vesla på playdaten....

Jøss ja...gikk jo som smurt det! I butikk nr 3 sa gubbsnubben "benytt sjansen å finne noe dere syns jeg bør ha mens jeg prøver denne buksa her". Trenger vel ikke be en ekspeditør to ganger om å finne noe hun syns han bør ha...for hun syns så klart han trenger alt hun selger ;) Som sagt, så gjort...hun og jeg fløy i hver vår ende for å dekke opp det meste kjappest mulig. Han er ingen kar som trives i butikker generelt...så her var det bare å være kjapp på labben ;) Ekspeditøren og jeg ble fort enige om farger og stil og fant frem masse fint til han. Sluttresultatet ble 5 forskjellige bukser, blazer, x antall skjorter og  tilhørende cardigans/gensere. Ble nesten full garderobe-bytting på han stakkars. Og enda kunne vi nok funnet mer lekkert vi syns han burde hatt.

Skulle nesten vært personlig shopper jeg...utrolig artig å svi av andres penger, særlig når det blir så fint..Haha, neida, bare tuller. Men, det var utrolig moro da..og ikke minst veldig effektivt. Kjapt inn og ut igjen. Resten av kvelden regner jeg med at gubbsnubben blir å legge alt pent på plass i skapet (hvis han får plass) og evnt rydde i det. Vaskemaskina går sin vante gang på vaskerommet, så denne husmusa har mer enn nok å henge fingrene sine i.

Imorgen ventes jentene til klubbkveld...og jeg gleder meg sykt masse til det. Denne uka fløy like fort som den forrige, om ikke fortere...

Kos deg masse i kveld.

Klem til deg.

Ny uke..

Hei fine du og god tirsdag til deg.

Her skjer det ikke stort om dagen, annet enn jobbing på meg, og normalt familieliv for å si det sånn. Lekser som skal hjelpes til med, fritidsaktiviteter som skal følges opp, barn som må kjøres hit og dit. Helt normalt med andre ord.

Foreldremøtene har begynt så smått, så da vet man med sikkerhet at hverdagslivet etter sommeren er igang. 

 Rennende neser, hosting og uendelig med nysing er i hus. Varmt om dagen, vindfullt og kjølig om kvelden.. Man kler av og på seg mange ganger iløpet av samme arbeidsdag. Joda, det finnes ingen tvil..Høsten er her med sitt lunefulle vinddrag. Her om dagen hadde jeg faktisk på softshell bukse på jobb lissom...det var så mye vind..Ei annen kollega hadde på seg pannebånd. Vi er nok litt frysepinner vi to, for de andre damene gikk rundt i t-skjorter. Hahaha. Ikke hjalp det med høstbuksa heller, for her hostes og nyses det omhverandre hele dagen. Men, lite å få gjort med det.

Denne uka har jeg full nedtelling til klaklekveld med tuppene på fredag. KLUBBKVELD med snuppene!!!!!! Åååååh, som jeg gleder meg til den kvelden!!!! Altfor lenge siden vi treffest nå syns jeg. Denne gangen er det min tur å holde klubben, og snille gode gubbsnubben min har tilbudt seg å lage middagen til oss :) Jeg er heldig bortskjemt med den gubbsnubben min altså.

Her hjemme er det straks leggetid for vesla, tidligvakt imorgen, og hun skal på turbotråkk med avdelingen sin :) Frøkna gleder seg stort.

Håper dere får en stille og rolig tirsdags kveld :) 

Pjusk

God søndag godt folk.

Her er det ganske så snart leggetid for min del...kunne ikke helt forstå hvorfor jeg virket så underernært på søvn i helga, jeg har jo sovet hver natt som vanlig..Men, idag har tiden lissom ikke helt gått noen sted..dagen har vært lang og småkjip for mitt vedgående..Gubbsnubben tok med seg alle ungene, pluss noen tantebarn på topptur til Vealøs idag, og heldigvis for det sier jeg. Jeg tok med en tur til ei venninne og skravlet litt..men vi satt ute hele tiden..og med den temperaturen det har vært idag, ville jeg tro det ikke ville ha noe å si..

Men, der tok jeg feil gitt...merket det på veien hjemover at det verket så innmari i bekkenet mitt..og margfrosten begynte i føttene.. Ja, ja...det går nok over tenkte jeg...tok på meg raggsokker og en god joggebukse..men det hjalp ikke noe..pakket meg inn i fleeceteppe for å få varmen uten hell der også..Endte med badekaret gitt...


 

Det hjalp mot smertene i bekkenet da heldigvis..og jeg fikk forsåvidt varmen i kroppen igjen..Men, merker nå at begynner å smågrøsse litt igjen...Da kan jeg like godt ta kvelden, pakke meg godt inn i dyna og sove godt til imorgen. Jeg har ingen planer å bli syk, ikke har jeg tid til det heller. En god natts søvn gjør nok susen vil jeg tro..

Krysser fingre for at alt er på stell igjen imorgen ;) Sove godt når du finner puta. 

Bursdags forberedelser og middagsgjester

Hei sveis.

I kveld ble det noe sein oppdatering fra denne fronten, men sånn måtte det bli om det skulle bli noe oppdatering overhodet idag.

Dagen har for det meste gått til forberedelser til bursdagen til vesla idag. Jeg fant en kakeblogger på nettet som lager de lekreste kakene jeg har sett...Og vesla ønsker seg så fryktelig prinsessekake på bursdags-festen sin..og det hadde jeg da tenkt å prøve meg på...Kakebloggeren har lagt ut en oppskrift på hjemmelaget foundant til å pynte kakene sine med...og den lagde jeg idag..Fy steike så grisete det var i starten..seig guffelure som klisteret seg fast som superlim mellom fingrene. Men, resultatet ble superbra, så da er jo hensikten oppnådd da :)

Jeg skulle ikke lage kake idag altså, kun blomstene til å dekorere kjolen på prinsesse kaka. De skal tørke og kan ligge lenge uten å bli dårlige. Pga alt klisset ble det ikke noe bilder av lagingen, kun det ferdige resultatet. Dette er lissom  drømmen til vesla da..bildet lånt av bloggeren som har laget den.(anetteskaker.bloggsoft.no)..Vesla ønsker seg rosa kjole og lilla blomster. Foundanten til kjolen har jeg kjøpt fra Jernia, for det var før jeg hadde funnet oppskriften på denne bloggen. 

planen er å ha i rosa sukkerkuler i blomstene når kaka er lagd ferdig (om jeg får den til da). Etter blomstene var ferdige, begynte gubbsnubben og jeg på tilredelsene til middagen. Vi hadde bedt Roger og Lone på elgmiddag her idag. Og vi serverte elgburgere og indrefilet av elg med tilbehør. Mmmmmmh

Til og med vesla smattet og koste seg godt under middagen idag...hun som er sååååå kresen, elsket kjøttet, sausen og brokkolien. Poteter og det andre tilbehøret tror jeg hun fint kunne spart seg for...Men, vi andre storkoste oss (tror jeg ihvertfall). Blir nok litt mer elg iløpet av høsten tenker jeg...Men, skal bli spennende å se etter oppskrifter på nettet for en annen variasjon enn den vi hadde idag.

Resten av kvelden blir det sofakos med ungene...godisen skal frem på bordet..tenker det blir en familiefilm ¨på skjermen også jeg :)

Ha en flott lørdag.

Klem fra meg. 

Endelig helg!

Hei og riktig god fredag til deg.

Fy flate, nå er jeg så glad for at det er fredag og frihelg altså!!!! Når klokka endelig slo 15.30 idag, var jeg søren meg ikke sein med å takke for idag og ønske godtfolket god helg..Denne uka har gått i ett sett...Jeg elsker jobben min, men fy fillern så sliten jeg har vært denne uka her. Tror kroppen reagerer på varme/kulde vekslingen jeg altså...har gått hele uka og kledd av og på jakka, skiftet mellom å svette og fryse hele tiden. Snodig overgang til skikkelig høst altså..Men, men...ikke noe vi kan gjøre med dette været dessverre. Skal ikke klage egentlig, for været har tross alt holdt seg bra gjennom...men, den vinden skulle jeg gjerne ha gjort noe med. Idag tok Atle og jeg med oss en fin gjeng på 10 barn på tur i skogen. Vi pakket med plastglass og lokk til alle sammen..for her skulle man vende på steiner og stokker for å finne all slags rusk og rask som krabbet rundt i jorda. Noen av barna hylte av skrekk av billene, mens de i andre øyeblikket frydet seg da de fant meitemarkene...haha..Vi rakk så vidt sette oss på stubbene for å spise da de første regndråpene kom..Men, vi tenkte det ikke gjorde noe..vi hadde ikke lyst å gå tilbake til barnehagen så fort. Men, når 3 skoleklasser også hadde lyst å være der, pakket vi sammen tingene våres igjen. Da tok vi turen til en stor lekeplass en kort tur unna. Virket som barna syns det var en skikkelig god ide, for de lekte så fint selv om det begynte å regne igjen. Ingen av barna hadde på regnetøy, så vi ble ikke der så lenge som vi først hadde tenkt oss. Men det var en fin tur da :)

Her hjemme venter vi på gubbsnubben som snart kommer hjem fra Bergen..middagen putrer og koser seg på plata. De yngste barna er ute med vennene sine og boltrer seg, mens jeg sitter her og nyter stillheten igrunn..

Det er helg og den skal jeg søren meg nyte i fulle drag! To dager fri, før det barker i vei med ny arbeidsuke :)

Håper du får en fantastisk flott helg. Klem til deg.